Mennyből a csontváz

Olvastam!
13 értékelés

Vavyan Fable

Imogen, a szabadstílusban szeánszozó, kissé különc özvegyasszony karácsonyozásra várja hipochonder öccsét, Valdust, és menopauzás húgát, Genevát. Továbbá kisakaratú unokaöccsét barátnőstől, valamint ábrándos kuzinját, Aetnát. Utóbbi boldogtalan ara és Shakespeare-rajongó. A meghívottak útnak... bővebbenImogen, a szabadstílusban szeánszozó, kissé különc özvegyasszony karácsonyozásra várja hipochonder öccsét, Valdust, és menopauzás húgát, Genevát. Továbbá kisakaratú unokaöccsét barátnőstől, valamint ábrándos kuzinját, Aetnát. Utóbbi boldogtalan ara és Shakespeare-rajongó. A meghívottak útnak indulnak a vidéki házhoz. Soha nem látott jégvihar támad rájuk. A Kifürkészhetetlen Sors a regényes múltú, kísértetjárta kúriához vezérel két bűnözőt és az őket hajszoló zsarukat. A fejvadászok eredetileg legénybúcsúba készültek. Rosco tüntetően cipeli a vőlegénynek szánt szexapácát, és csontvázünnepnek csúfolja a karácsonyt. Társa, London jeges vízébe esik, és férfias titka van. Odakeveredik egy pszichiátriai eset, a hasadásos Boston. Imogen unokaöccse viszont elakad a jégpokolban, ám furcsa modorú barátnője megérkezik a gyerekével. Utóbb ezt többen a Végzet Szívatásának tekintik. Az időjárási karantén összezárja a sokféle embert a tömény múltú épületben. Hamarosan még egy terítékre lesz szükség: a bekokszolt Mikulás a kéménybe dugul. E förgeteges napokat velük ünnepli Imogen réges-rég megboldogult férje, Uly Bácsi - és sokan mások a hajdanvolt időkből.
Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 2.085 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Első mondat:
Imogen az elmúlt tíz évben főként néhai férje emlékét ápolta, ám most a padlót.

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
13 értékelés
Mennyből a csontváz
novara
Eddig mindent olvastam Tőle, sajna ezt az utolsót még nem. De már nagyon várom. Nem ismerek Hozzá fogható írót, aki ennyire élvezhető sok-sok éven át. Mindíg megajándékozottnak érzem magam egy egy könyve befejezése után, és mikor újra előveszem, megint a hatása alá kerülök. Csak sajnálni tudom azokat akik kihagyják.
Mennyből a csontváz
Barka
Az írónő könyvei közül ez lett az egyik kedvencem. :) :) :)
Mennyből a csontváz
bogi
Egy hosszu hetvege alatt kiolvastam es remekul szorakoztam!! :-)
Mutasd az összes véleményt
Vavyan Fable - Mennyből a csontváz
Kiadó: FABYEN KIADÓ
Oldalak száma: 440
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 320 gr
ISBN: 9789639300293
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2009
Árukód: 2201777 / 1056402

Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés