Marianne Lumb

Konyhai késtechnikák

KONYHAMŰVÉSZET

gabo könyvkiadó és keresk.kft.  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  176 oldal

A jó késtechnika a legfontosabb alkotóelem minden recepthez. Annak ismerete, hogy melyik kés a megfelelő az egyes feladatokhoz, és azt hogyan használjuk, könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a főzést. Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segítséget nyújt a megfelelő kés kiválasztásában, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez. • Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és ml módon használjuk a leghatékonyabban. • Részletes fényképes útmutatók segítségével sajátíthatjuk el az egyes ételfajták elkészítését: profi technikával, gyorsan, stílusosan és megbirkózva bármivel, ami a konyhaasztalon előfordulhat.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó gabo könyvkiadó és keresk.kft.
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:176
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly670 gr
Sorozat KONYHAMŰVÉSZET
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
FordítóH. Kovács Mária
ISBN9789636894122
Árukód2217808 / 1073787

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál