Gergő és az álomfogók

Olvastam!
15 értékelés

Böszörményi Gyula

Ki ne vágyna rá, hogy esténként, mikor elalszik, egy beszélő farkaskölyök szegődjön mellé álmában, és elkísérje kalandozásaiban? Az Álomfogó hőse, Gergő viszont egyáltalán nem kívánja a farkaskölyök társaságát, mint ahogy azt se, hogy az általa csak Bolhásnak becézett segítőjével együtt vágjon... bővebbenKi ne vágyna rá, hogy esténként, mikor elalszik, egy beszélő farkaskölyök szegődjön mellé álmában, és elkísérje kalandozásaiban? Az Álomfogó hőse, Gergő viszont egyáltalán nem kívánja a farkaskölyök társaságát, mint ahogy azt se, hogy az általa csak Bolhásnak becézett segítőjével együtt vágjon keresztül az álmok néha mulatságos, máskor fenyegető erdején. Gergő családja váratlanul meghívót kap a Vajákosok, Táltosok, Énekmondók, Sámánok és Egyéb Révülők Találkozójára.Az Álomfogó színes, kavargó világba repíti olvasóját, de hétköznapi gondjainkra ad választ.Egy hang szólt hozzám a gyermekkoromból. (Moldova György)Végre valaki nekem is írt egy mesekönyvet. Dömdödöm. (Lázár Ervin)Sokat vagyok gyerekek közt, talán érzem, mi tetszik nekik. Azt hiszem, ebbe bele fognak szeretni. (Halász Judit)Psszt! Ha te kinyitod ezt a könyvnek látszó bűbájcsapdát, rájössz, hogy az élet mesébe illő. Jó létezést! Szép álmokat! (Geszti Péter)
Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 2.176 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
15 értékelés
Gergő és az álomfogók
Benji
Ez a könyv borzasztóan unalmas és nagyonrossz könyv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gergő és az álomfogók
Tordai Dániel
Ez a könyv nem lehet jobb!
Gergő és az álomfogók
Szabó Gabica
Egyszer februárban, amikor nagyon unatkoztam,anya a kezembe nyomta az első Gergő kötetet, én elkezdtem olvasni és ma már a negyedik kötetnél járok és ez mind azért van, mert nem tudtam letenni ezt a fantasztikusan jó könyvet!
Mutasd az összes véleményt
Böszörményi Gyula - Gergő és az álomfogók
Kiadó: MAGYAR KÖNYVKLUB ZRT.
Oldalak száma: 480
Borító: KÖTVE
Súly: 720 gr
ISBN: 9635477791
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2002
Árukód: 2159010 / 1035315

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés