Egon Binder

Füstölés - Hús, kolbászféleségek, hal

HÁZUNK TÁJÁN

mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  120 oldal

Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa, illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.

Kemax kemence - a kert dísze, az otthon melege
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 325 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:120
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly300 gr
Sorozat HÁZUNK TÁJÁN
Illusztráció15 ÁBRA, 66 SZÍNES FÉNYKÉP
FordítóSulán Zsófia
ISBN9789632867571
Árukód2216523 / 1072334

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 325 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa