Ébresztő!

Olvastam!
7 értékelés

Soma Mamagésa levelei

Soma (Spitzer Gyöngyi)

"Mindenki, minden társadalmi és egzisztenciális helyzetben lévő, bármilyen korú ember megtalálhatja az életben a szépet, a kellemeset, az értékeset és igazat, mert ez ott van körülöttünk és önmagunkban. És mert alanyi jogon jár nekünk. De hogy megnyílunk-e rá. Az kinek-kinek az elméjében és a... bővebben"Mindenki, minden társadalmi és egzisztenciális helyzetben lévő, bármilyen korú ember megtalálhatja az életben a szépet, a kellemeset, az értékeset és igazat, mert ez ott van körülöttünk és önmagunkban. És mert alanyi jogon jár nekünk. De hogy megnyílunk-e rá. Az kinek-kinek az elméjében és a szívében dől el. Ezt semmilyen média nem tudja megadni. Áttételesen ugyan is nem kaphatjuk meg, mert életerőt csak az ÉLET adhat." (Soma Mamagésa)
Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 1.235 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
7 értékelés
Ébresztő!
Pósán Virág
én nagyon szeretem Soma Mamagésát, egy fiatal lány vagyok, akinek sok életbölcsességet ad ez a nagy jelentőségű nő..elolvasom minden könyvét ! : )
Ébresztő!
Oláh Andrea
Nagyon tetszett a könyv, sugárzik belőle az életbölcsesség, a szeretet az emberek felé és az elfogadás, emellett pszichológiailag is korrekt. Nem terheli meg az olvasót a pszichológiai szakkifejezésekkel, csak azt írja le, ami a témához szorosan kapcsolódik és azt is közérthető formában! Lelkileg / érzelmileg és szellemileg is sokat lehet belőle meríteni, sok praktikus tanácsot tartalmaz, erőt és önbizalmat ad, nehéz letenni! Nem csak lányoknak / asszonyoknak ajánlom, hanem a másik nem képviselőinek is, és nagyon örülök - mint végzett pszichológus -, hogy az embereket az alaposabb önismeretre, a személyiség mélyebb rétegeinek a felfedezésére, és a befelé fordulás mellett az aktív cselekvésre biztatja! Gratulálok az írónőnek, hogy nem "csak" a zenében tudott nagyot alkotni!!!
Ébresztő!
Pukovics Roland
Nagyon NEM értek egyet Andreával. Szerintem "Gyöngyi" mind a zene, mind pedig a lélekbúvárkodás területén tehetségtelen. A bulvárban és mainstream tévéadásokban, egoista, erkölcstelen magamutogatása pontosan az ellenkezőjét fejezi ki, mint amit "művében" sugallni próbál az "írónő". Ébresztő, Spitzer kisasszony, ébresztő. Erkölcsi hozzáállása miatt hiteltelenné vált számomra, és sok más ember számára is. Igen, szubjektív vagyok, de a tetteink alapján ítélnek meg bennünket, nem pedig a szavaink alapján... ...ergo: először az önismeret segítségével küzdje le frusztrációit Soma (??), és utána talán nem próbálja azokat felületes, hatásvadász szexista extrovertáltságával kompenzálni. Tudom, hosszú az út. De senki nem mondta, hogy rövid lesz... nem?
Mutasd az összes véleményt
Soma (Spitzer Gyöngyi) - Ébresztő!
Kiadó: SANOMA MEDIA BUDAPEST ZRT
Oldalak száma: 296
Borító: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly: 470 gr
ISBN: 9789638687739
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2006
Árukód: 2122636 / 1020863

Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés