hirdetés

Csontváros

Cassandra Clare

Amikor a tizenöt éves Clary Fray elindul a Pandemonium nevű New York-i klubba, aligha számít rá, hogy egy gyilkosság tanúja lesz – amit ráadásul három, különös tetoválásokkal borított és bizarr fegyverekkel hadonászó tinédzser követ el. A holttest aztán eltűnik a semmiben. Nehéz kihívni a rendőrséget, ha a gyilkosok mindenki más számára... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
90 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Mihajlovic Marina
Elragadtató ez a könyv! Ilyen komplexen kidolgozni az egész történetet nem mindenki tudná..Árnyvadászok keletkezése,a helyszín,a szereplők egyszerűen minden tökéletes! Eszméletlen,ahogy leírja s életre kelti a szereplőket ráadásul rúnákat is kreál az írónő.Le a kalappal Cassandra Clare.,alig bírtam lerakni a könyvedet. Ez nem az a tipikus vámpíros,vérfarkasos tini olvasmány,mert ennek van komoly oldala is.Meg ha már itt tartunk..az Árnyvadászok sokkal menőbbek :)
Noémi
Imádtam! Az Alkonyat után nagyon divatba jöttek ezek a misztikus világot leíró, természetfeletti lényeket főszerepeltető könyvek, de ez a sorozat ki tudott emelkedni a tucatból és valami újat hozni ebben a témában! Egyszerűen le se lehet tenni, mindig történik valami ami miatt muszáj tovább és tovább olvasni. Egyszerre van jelen akció, romantika, kaland és misztikum, csak ajánlani tudom!
Döme Dorina
Már nagyon sok könyvet olvastam életemben, de ilyen jó könyvet még soha nem tartottam a kezemben. Tele van váratlan fordulatokkal, viccekkel és szenvedéllyel. Amikor a végéhez közeledtem, rögtön azt éreztem, hogy a sorozat össze könyvét el kell olvasnom. :)
Mutasd az összes véleménythirdetés

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6