Bangó Margit - Ünnepi ízek+Édes pillanatok box

Olvastam!
Értékelje Ön elsőnek!

Bangó Margit

A könyv box tartalma: Ünnepi ízek:   Bangó Margit első szakácskönyve, a "Határtalan lakoma" a múlt év egyik legnagyobb hazai könyvsikere, megérdemelten. Egy könyv akkor igazán... bővebben

A könyv box tartalma:

Ünnepi ízek:  Bangó Margit első szakácskönyve, a "Határtalan lakoma" a múlt év egyik legnagyobb hazai könyvsikere, megérdemelten. Egy könyv akkor igazán értékes, ha a gyönyörű kiállítása és értékes tartalma mellett a mindennapokban is használható: Margit könyve épp ilyen! Jól példázza ezt az a számtalan hálás levél, amelyek a recepteket gyakorlatban is megvalósító olvasók sorait tartalmazzák. "Nyerő csapaton ne változtass!" - tartja a mondás, így tett az első könyv alkotó-csapata is, és megszületett Bangó Margit második szakácskönyve, amely olyan ételekkel áll az olvasóközönség szolgálatába, melyek segítségével bármely hétköznap igazi ünneppé varázsolható. "Aki szeret enni, az főzni is szeret, és aki szeret, az tud is főzni." - ezzel a mottóval indította Bangó Margit első szakácskönyvét. Érvényes ez a jelmondat Bangó Margit második könyvére, az "Ünnepi Ízek" című szakácskönyvre is. Ezúttal nem kisebb célt tűzött ki maga elé a Kossuth-díjas művésznő, mint hogy az év minden napját ünnepnappá varázsolja finomabbnál finomabb ételei és süteményei segítségével. Ebben a kötetben 38 olyan saját ételkülönlegesség és sütemény receptjét, elkészítésük apró titkait osztja meg olvasóival, amelyeket családjában is az ünnepi asztalra szán.

 

Édes pillanatok:  Saját receptek és hagyományos finomságok... Ajándékba egy vadiúj bárzenei CD jár a könyvhöz! Bangó Margit, Magyar Örökség és Kossuth-díjas művésznő zenei pályafutásával nemcsak továbbörökíti és megőrzi a több száz éves magyar és roma értékeket, hanem világszerte is népszerűsíti. Szakácskönyvein keresztül ugyanezt a missziót követi, és bár nem tartja magát hivatásos szakácsnőnek, házias receptjeivel hiteles módon közvetíti a tradicionális gasztronómiát. Korábbi könyveiben a Határtalan Lakomában és az Ünnepi Ízekben az erdélyi, a roma, a zsidó és a magyar konyhaművészetekbe adott betekintést hétköznapi és ünnepi receptjein keresztül. A főételekhez azonban édességek dukálnak, ezért Bangó Margit most egy süteményeskönyvvel lepi meg Olvasóit. Az Édes Pillanatokban olyan Magyarországon hagyományos házias süteményeket találunk, amelyekkel évtizedek óta várják a nagymamák a családot. Ezeket a népszerű finomságokat, a művésznő konyhai titkaival és családi fejlesztésű receptjeivel kiegészítve, könnyedén el tudja készíteni bárki, aki kezébe veszi ezt a könyvet. Az Édes Pillanatokban található harmincegy recept nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik, és abban a tematikában, hogy az élet minden helyzetére javasol egy-egy jól bevált finomságot, legyen az vendégvárás, vasárnapi ebéd, születésnap, ünnep vagy akár egy sima hétköznap.

"Ezt a süteményes könyvet elsősorban a családosoknak írtam, valamint azoknak a fiatal hölgyeknek, akik gyorséttermekbe szaladgálnak, mert nincs idejük főzni, és elfáradnak, mire munka után hazaérnek. Kedves Hölgyeim! Az Édes Pillanatokban rengeteg olyan receptet találnak, amit fél óra alatt el tudnak készíteni szeretteiknek. Nem fogják megbánni. Az a dicséret, amit kapnak, bőven kárpótolni fogja Önöket a kiesett időért, és végül boldogok és elégedettek lesznek. Higgyék el, ezek a finomságok Édes Pillanatokat okoznak azoknak, akik elfogyasztják, és annak is, aki elkészíti őket." - Bangó Margit

Bangó Margit első süteményeskönyvéhez most minden vásráló ajándék Cd-t is kap. A Minden nap, minden éjszakán című album egy igazi különlegesség, amelyen a művésznő ezúttal kedvenc bárzenéit adja elő.

Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 8.265 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Értékelje Ön elsőnek!
Bangó Margit - Bangó Margit - Ünnepi ízek+Édes pillanatok box
Kiadó: EMI ZENEI KFT.
Oldalak száma: 160
Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly: 1290 gr
ISBN: 9789638814661
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2010
Árukód: 2213886 / 1069569
Illusztráció: SZÍNES FOTÓKKAL

Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés