A teljes beszélgetések Istennel

Olvastam!
19 értékelés

Az első három kötet egyben

Neale Donald Walsch

Beszélgetések Istennel – Első könyv: Szokatlan párbeszéd Amikor Neale Donald Walsch úgy érezte, élete kudarcba fullad, levelet írt Istennek. Fájdalmát egyetlen szemrehányó kérdésben lehetne összesűríteni: „Mivel érdemeltem ki ezt a nyomorúságos életet?”. Létrejött a... bővebbenBeszélgetések Istennel – Első könyv: Szokatlan párbeszéd Amikor Neale Donald Walsch úgy érezte, élete kudarcba fullad, levelet írt Istennek. Fájdalmát egyetlen szemrehányó kérdésben lehetne összesűríteni: „Mivel érdemeltem ki ezt a nyomorúságos életet?”. Létrejött a beszélgetés, könyv formájában mi is olvashatjuk. Főként azoknak ajánljuk, akiket nem elégítenek ki a hagyományos vallások válaszai. Beszélgetések Istennel – Második könyv: További párbeszéd Isten átfogóbb betekintést nyújt világunkba; egyebek mellett megismerkedhetünk az emberi szexualitás isteni megközelítésével, amely úgy teljesedik ki az ember kérdéseiből és Isten válaszaiból, hogy közben nemegyszer elfeledett világmegváltó gondolatainkra ismerhetünk. Beszélgetések Istennel – Harmadik könyv: A párbeszéd folytatódik A könyvben szembesülünk múltunk ballépéseivel, riasztó jelenünkkel, s nem utolsó sorban lehetséges jövőnkkel. Rajtunk áll, mire vagyunk hajlandók emlékezni az itt és most örökkévaló pillanatából. Csakis mi dönthetjük el, hogyan tovább: mit váltunk valóra a lehetőségek végtelenjéből ember mivoltunk minden korlátjával és teljes határtalanságával.
Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 6.641 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
19 értékelés
A teljes beszélgetések istennel
Bíró Sándorné
Beszélgetések Istennel c. könyvet, a mindennapok bibliájának neveztem el. kb. 5 éve forgatom nap mint nap. Mindig van üzenete számomra. Sokat olvasom és szeretem. Ajánlom azoknak, akik már ismerkednek a spiritualitás útjával. Egy új szemlélet, egy új tudatos életvezetés lehetősége nyílik meg az olvasó előtt. Megváltozik a halállal kapcsolatos eddigi félelme!
A teljes beszélgetések istennel
Katalin Mayer
Szerintem a "legateistább" írás, mely türelmesen, gyengéden kézen fogva és a legnagyobb szeretettel vezet vissza, a bennünk szunnyadó teremtő Isteniségünkhöz. Az Aranykor Teremtők Bibliája! :)
A teljes beszélgetések istennel
Marica
Szenzációs könyv, de egyébként Walsch minden könyve az. Garantáltan megváltoztatja a véleményedet, amit Istenről gondolsz. Mentes minden szabálytól. Csak ajánlani tudom, sőt, legszívesebben kötelező olvasmánnyá tenném.
Neale Donald Walsch - A teljes beszélgetések Istennel
Kiadó: ÉDESVÍZ KIADÓ
Oldalak száma: 730
Borító: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly: 1120 gr
ISBN: 9789635290291
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2008
Árukód: 2195564 / 1047880
Fordító: Ambrose Montanus

Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés