A szabadság ötven árnyalata

Olvastam!
171 értékelés

E. L. James

Amikor a naiv Anastasia Steele és a gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey találkozott, azonnal átjárta őket az érzéki izzás, amely visszavonhatatlanul megváltoztatta az életüket. Ana, akit sokkolt, bár ugyanakkor vonzott Christian nem szokványos szexuális ízlése, komolyabb elköteleződésre... bővebbenAmikor a naiv Anastasia Steele és a gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey találkozott, azonnal átjárta őket az érzéki izzás, amely visszavonhatatlanul megváltoztatta az életüket. Ana, akit sokkolt, bár ugyanakkor vonzott Christian nem szokványos szexuális ízlése, komolyabb elköteleződésre vágyott. Christian, nem akarván elveszíteni a lányt, beleegyezett a feltételeibe. Most mindenük megvan - szerelem, szenvedély, intimitás, vagyon és a világ összes lehetősége. De Ana tudja, hogy az ő szerető Ötven Árnyalatával nem lesz könnyű, együttlétük számos nem várt kihívás elé állítja mindkettőjüket. Anának meg kell tanulnia osztozni Christian fényűző életstílusában, anélkül, hogy feláldozná identitását. Christiannak pedig felül kell kerekednie agresszív irányítási kényszerén, miközben múltja démonjaival is meg kell küzdenie. De éppen amikor úgy tűnik, közös erővel bármilyen akadályt képesek leküzdeni, a balszerencse, a rosszakarat és a végzet összeesküszik ellenük, és valóra válnak Ana legsötétebb félelmei... Az Ötven árnyalat-trilógia harmadik kötete!
3.999 Ft helyett
3.799 Ft (Megtakarítás: 5%)
3.399 Ft (5+10%) - Törzsvásárlóként elérhető ár
Kosárba
Szállítás: 1-3 munkanap

Legyen Ön is törzsvásárlónk!

Miért érdemes törzsvásárlónak lenni?
Vegye át rendelését szállítási díj nélkül bármelyik boltunkban!
Allee Könyváruház
5 +
Aréna Könyváruház
5 +
Árkád Könyváruház I. emelet
5 +
Mutasd az összes boltot

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
171 értékelés
A szabadság ötven árnyalata
Nóra
Én is elolvastam mind három könyvet, s nekem nagyon tetszett, megunhatatlan volt. Várnám a további köteteket. Azoknak ajánlanám, akik nem rendelkeznek előítélettel a hallottak alapján, s képesek egy újfajta, nyitottabb szövegvilággal megismerkedni. Fontosnak találom, hogy olyan emberek olvassák, akik nyitottak valami őszintébb, szókimondóbb szövegre. Igaz, hogy kell hozzá egy hangulat, amely élvezhetővé teszi az olvasást, de mindenképp ajánlom, mert remek három könyvről van szó :)
A szabadság ötven árnyalata
Kondás Ildikó
Elolvastam mind a 3 könyvet. Régen volt már a kezemben ilyen jó, szinte letehetetlen könyv. Én nemcsak nőknek, de férfiaknak is javasolnám, hogy olvassák el, mert nagyon sokat tanulhatnának abból, hogy egy kapcsolatban mit kell adni a másik félnek (itt nem a szado-ra gondolok). Ebben a könyvben tisztán le van írva, hogy egy kapcsolatért mind a két félnek tennie kell, és ha az ágyban minden jó, akkor az élet más területén is minden tökéletes lehet.
A szabadság ötven árnyalata
Mónika
Nekem ez a kötet tetszett talán a legjobban. A teljes trilógia legizgalmasabb része volt. Igazán örülök, hogy nekifogtam a 3 kötetnek, bár a kb. 1800 oldal ijesztőnek tűnik elsőre. De annyira olvastatja önmagát, hogy észre sem vettem. Legfeljebb, hogy semmi sem haladt itthon és az étel is odaégett :-) Mert letehetetlen volt! Olvastam olyan lesújtó véleményeket, hogy elolvasva a könyveket nem értem azokat, akik azt írták. Szerintem ha valaki elég nyitott a világ dolgai iránt és befogadó a másság iránt, akkor ebben a kötetben sem a rosszat látja. A szex téma igen is jó, hogy benne van és egyáltalán nem elborzasztó. Pikánssá teszi a köteteket és talán nem titok, hogy olykor izgatóan hat az olvasóra. De ez miért is lenne baj? Az életnek az erotika ez is része, nagyon is szép része. Továbbá nagyon érdekes az, hogy micsoda lelki és személyiségi átalakuláson megy keresztül a két főszereplő ahogy halad előre a történet. Ajánlom a trilógiát minden olvasni szerető embernek.
Mutasd az összes véleményt
E. L. James - A szabadság ötven árnyalata
Kiadó: Ulpius-Ház Könyvkiadó KFT.
Oldalak száma: 634
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 500 gr
ISBN: 9789632546384
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2012
Árukód: 2228049 / 1082546
Sorozat: ÖTVEN ÁRNYALAT-TRILÓGIA
Fordító: Tótisz András

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés