hirdetés
   

A suttogó titkai I.

A csecsemő gondozása és nevelése

Melinda Blau - Tracy Hogg

30 értékelés
Suttogónak eredetileg azt nevezték, aki különleges képessége folytán pusztán türelemmel és halk szavakkal lecsillapít egy megvadult lovat. Tracy Hoggnak ilyen rendkívüli tehetsége volt a síró kisbaba megnyugtatásához, ezért hívják őt is suttogónak a hálás szülők. Az Amerikában hihetetlenül... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 126 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
30 értékelés
Boglárka
Olvastam, zseniális, nagyon sokat segített a kislányom jelzéseinek felismerésében! Sikerült a segítségével feldolgoznom a szülést és rendszert vinni sírás nélkül az életünkbe.
Bacsa-Móczár Zsuzsanna
Nekem nagy segítség volt ez a könyv, volt, amit eredendően úgy csináltunk, ahogy az írónő írta, így nyugodtabb voltam, hogy más is egy véleményen van velem. Amit pedig elszúrtam, a könyv segítségével helyrehozhattam. Kiegyensúlyozott, békés kis életünk lett, ebben ez a könyv is segített! Az egész sorozatot megvettem.
SourCherry
Amint megszületett a pici, az első hónapban egy káosz volt az életünk. Egy ismerősünktől kaptuk a tippet erre a könyvre, hát nem győzöm megköszönni azóta is. Ezekben a könyvekben végre nem mellébeszélnek, hanem tökéletes segítséget nyújt. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne kiegyensúlyozott, nyugodt, boldog babát és kiegyensúlyozott, boldog szülőket! Már több, mint egy éve használjuk és igazán gyakorlatias, használható és minden egyes szava tökéletesen működik. Nem vagyok egy nagy gyerek pszichológus, de azt látom, hogy akik körülöttünk vannak babákkal, mindenhol rengeteg gond, probléma van, mert nem alszik a gyerek, hisztizik, akaratos, nem eszik, ordít, stb... Persze nem is olvasták ezeket a könyveket, mert hogy hülyeség! Nos nálunk semmi probléma nincs, mert hála ennek a könyvnek, azonnal tudjuk, hogy a baba mit szeretne, vagy hogy éppen mi a baja. Ennek megfelelően tudunk reagálni, így mindenki nyugodt marad, a családunk pedig boldog, az életünk pedig kerek és tökéletesen nyugodt. Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet, aki szeretne nyugodt éjszakákat, kiegyensúlyozott és folyton mosolygós babát!
Mutasd az összes véleményt
Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30