A suttogó titkai I.

Olvastam!
29 értékelés

A csecsemő gondozása és nevelése

Melinda Blau - Tracy Hogg

Suttogónak eredetileg azt nevezték, aki különleges képessége folytán pusztán türelemmel és halk szavakkal lecsillapít egy megvadult lovat. Tracy Hoggnak ilyen rendkívüli tehetsége volt a síró kisbaba megnyugtatásához, ezért hívják őt is suttogónak a hálás szülők. Az Amerikában hihetetlenül... bővebbenSuttogónak eredetileg azt nevezték, aki különleges képessége folytán pusztán türelemmel és halk szavakkal lecsillapít egy megvadult lovat. Tracy Hoggnak ilyen rendkívüli tehetsége volt a síró kisbaba megnyugtatásához, ezért hívják őt is suttogónak a hálás szülők. Az Amerikában hihetetlenül népszerű szerző könyvéből Ön is mindent megtudhat, amit egy csecsemő gondozásáról és neveléséről tudnia kell. Legjobb, ha először a várandóssága alatt olvassa el, hogy megismerkedhessen Tracy alapelveivel, melyek a leghatékonyabb hagyományos és modern nevelési módszereket ötvözik, és ha ezekre támaszkodik, voltaképpen bármilyen problémát orvosolhat majd. Ha a baba megszületett, már tudni fogja, mitől eszik és alszik jól, miért sír, mitől nyugszik meg, milyen "szórakozásra" vágyik, és hogyan lehet elejét venni annak, hogy az egész családot az uralma alá hajtó kis zsarnok váljék belőle. Sok más mellett azt is tudni fogja, hogyan szoptassa és/vagy tápszerezze, fürdesse és masszírozza, mikor és mivel kezdje meg a szilárd étel bevezetését; és nem utolsósorban: hogyan birkózzon meg a gyermekágyi depresszióval, miként szervezze meg az életét és törődjön önmagával. Külön erénye a könyvnek, hogy kitér az iker- és koraszülésből, valamint az örökbefogadásból adódó kérdésekre is, érdekessége pedig a baba- és az önismereti teszt, amelyek sokkal több tanulsággal szolgálnak, mint gondolnánk!
Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 3.126 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
29 értékelés
A suttogó titkai i.
Bacsa-Móczár Zsuzsanna
Nekem nagy segítség volt ez a könyv, volt, amit eredendően úgy csináltunk, ahogy az írónő írta, így nyugodtabb voltam, hogy más is egy véleményen van velem. Amit pedig elszúrtam, a könyv segítségével helyrehozhattam. Kiegyensúlyozott, békés kis életünk lett, ebben ez a könyv is segített! Az egész sorozatot megvettem.
A suttogó titkai i.
SourCherry
Amint megszületett a pici, az első hónapban egy káosz volt az életünk. Egy ismerősünktől kaptuk a tippet erre a könyvre, hát nem győzöm megköszönni azóta is. Ezekben a könyvekben végre nem mellébeszélnek, hanem tökéletes segítséget nyújt. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne kiegyensúlyozott, nyugodt, boldog babát és kiegyensúlyozott, boldog szülőket! Már több, mint egy éve használjuk és igazán gyakorlatias, használható és minden egyes szava tökéletesen működik. Nem vagyok egy nagy gyerek pszichológus, de azt látom, hogy akik körülöttünk vannak babákkal, mindenhol rengeteg gond, probléma van, mert nem alszik a gyerek, hisztizik, akaratos, nem eszik, ordít, stb... Persze nem is olvasták ezeket a könyveket, mert hogy hülyeség! Nos nálunk semmi probléma nincs, mert hála ennek a könyvnek, azonnal tudjuk, hogy a baba mit szeretne, vagy hogy éppen mi a baja. Ennek megfelelően tudunk reagálni, így mindenki nyugodt marad, a családunk pedig boldog, az életünk pedig kerek és tökéletesen nyugodt. Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet, aki szeretne nyugodt éjszakákat, kiegyensúlyozott és folyton mosolygós babát!
A suttogó titkai i.
Eszter
Nem olvastam még a könyvet, de szakmai képzésen elrettentő példaként sorolták fel. Ha a magyar "mindent a gyerekért" gondolkodást cáfolja a "tökéletes" amerikai stílussal szemben, akkor hasonlítsuk csak össze az ott megjelenő devianciát. Igen, lassan mi is átvesszük ezt: egyetemen, iskolában, sőt oviban lövöldöző őrült suhancok...
Mutasd az összes véleményt
Melinda Blau - Tracy Hogg - A suttogó titkai I.
Kiadó: EURÓPA KÖNYVKIADÓ KFT.
Oldalak száma: 326
Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly: 610 gr
ISBN: 9789630794251
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2013
Árukód: 2085754 / 1009161
Fordító: Szabó Olimpia

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés