Rövid úton leszokni a dohányzásról

Olvastam!
12 értékelés

Így szokott le Amerika és Európa!

Allen Carr

Ha dohányos vagy, csak annyit kell tenned, hogy tovább olvasol. Ha nem vagy dohányos, és egy barátodnak vagy rokonodnak vásárolsz, csak annyit kell tenned, hogy ráveszed őket, olvassák el a könyvet. Ha nem tudod meggyőzni őket, olvasd el te a könyvet, és az utolsó fejezetben tanácsokat kapsz... bővebbenHa dohányos vagy, csak annyit kell tenned, hogy tovább olvasol. Ha nem vagy dohányos, és egy barátodnak vagy rokonodnak vásárolsz, csak annyit kell tenned, hogy ráveszed őket, olvassák el a könyvet. Ha nem tudod meggyőzni őket, olvasd el te a könyvet, és az utolsó fejezetben tanácsokat kapsz arra, hogyan add át nekik az üzenetet - és arra is, hogyan akadályozd meg, hogy a gyerekeid rászokjanak a dohányzásra. Allén Carr könyve első megjelenése óta a sikerlisták élén áll. 21 nyelvre fordították le, és több mint 4 millió példányban kelt el a világban. Kétségbeesésében, melyet napi száz szál elszívott cigaretta váltott ki, Allén Carr 1983-ban kidolgozott egy olyan új módszert, amelyet ma már világszerte alkalmaznak és millióknak segít a sikeres leszokásban. Allén Carr könyvét ajánljuk mindenkinek, aki most határozta el, hogy felhagy a dohányzással, de annak is, aki megpróbált már fokozatosan, vagy más eszközök segítségével leszokni, és mindeddig egyik próbálkozása sem járt sikerrel. Most sikerülhet! A Rövid úton leszokni a dohányzásról megváltoztathatja életét, Allén Carr útmutatásait követve újra felfedezheti azt a szabadságot, amit a nemdohányzás jelent.

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
12 értékelés
Rövid úton leszokni a dohányzásról
Fejes Erzsébet
Nagyszerű könyv tényleg. Bár szerintem semmi újat nem ír... csupa olyan gondolat amit eddig a háttérbe szorítottam a többi gondolatommal szemben. 30 évnyi dohányzás után, napi 2-3 doboznyi cigaretta adagról szoktam le. (immár 3 hónapja) Valakinek ezt írtam korábban: Ő: Miután letetted a könyvet utána nem gyújtottál rá? Én: Igazából régóta terveztem, hogy leszokok végre... de sehogyan sem sikerült. S amikor elkezdtem olvasni a könyvet még akkor sem voltam biztos benne, hogy sikerülni fog. Unokaöcsémmel együtt olvastuk, elosztottuk 4 estére. Esténként átjött hozzánk, söröztünk, cigiztünk, dumáltunk az olvasottakról. Azt hiszem a harmadik nap felénél mondtuk ki azt, hogy ahogy elolvassuk a könyvet letesszük a cigit. Így is történt a könyv végénél volt még egy utolsó. A furi az volt benne, hogy el is felejtettem odafigyelni az utolsó szálra s elszívtam úgy, hogy észre sem vettem... semmi ünnepélyes utolsó cigielszívás. DE azóta nem dohányzom és unokaöcsém sem.... Gondolom aki ezáltal leszokik elgondolkodik az olvasottakon. Szerintem semmi olyan nincs benne amiről még nem hallottunk volna, vagy nem gondoltuk volna magunktól. Inkább az vitt bele a leszokásba, hogy mélyebben elgondolkoztam azokon a dolgokon amiket eddig is tudtam. Biztosan minden e könyv által leszokóst más és más ragad meg a könyvből. Engem elsősorban a nyomorúságos jelző ébresztett arra, hogy mélyebbre nyúljon a lelkemben. Olvasás közben önkéntelenül eszembe jutottak azok a szituációk amikor magam is nyomorúságos helyzetbe kerültem. Kirándulás, ahol mindenki engem szidott, hogy rám kell várni, hogy elszívjam a cigit, előadások, ünnepségek, hangulatát rontotta el százszor bennem, hogy nem arra figyeltem amiben benne voltam, hanem nyomasztott, hogy mikor lesz már vége s mikor mehetek ki végre cigizni. Vagy a munkahelyemen, -mert én itt is dohányoztam- előfordult, hogy szégyelltem a dohányszagot. Vagy otthon a lakásunk is tiszta cigiszagú volt mindig. S tényleg volt, hogy kellemetlen volt e miatt. Hosszú évek alatt volt ügyfél aki azt mondta, hogy inkább keres más könyvelőt, de ő nem jön ilyen dohányszagú irodába. S mikor még szingli voltam, volt pasi aki azért nem maradt velem, mert dohányos voltam..... Hát igen. Semmit sem kaptam tőle de egy csomó mindent elvesztettem. Ez tényleg nyomorúságos VOLT szerintem. : Nahát sorolhatnám még az életemben felmerült nyomorúságos szituációkat, volt, hogy sírtam is miatta a 30 év alatt. DE azt gondoltam, hogy az a másik ember a hibás aki kimondta azt.... S nem akartam elhinni, hogy inkább én tehetek erről az egészről... Nah gondolom neked is voltak ilyen szitujaid... Nem is mondom tovább, olvasd csak a könyvet és, ha valóban le akarsz szokni a cigiről, megtalálod benne azt ami neked is megmutatja az utat ahhoz, hogy könnyű legyen leszokni a dohányzásról!
Rövid úton leszokni a dohányzásról
Krisztián
Nagyon jó olvasmány, ezt tényleg minden dohányosnak el kéne olvasnia mert ezen tények nagyrészéről senki nem tud aki nem olvasta még. Zseniális! Hadd ne mondjam, sok évnyi próbálozás után a könyv hatására egyik napról a másikra úgy letettem a cigit, hogy még csak nem is hiányzik és nem hogy szenvednék, élvezem :) Allen Carr megírta a világ egyik leghasznosabb könyvét!
Rövid úton leszokni a dohányzásról
y
Az eddig olvasott leghasznosabb könyv az életemben, mert leszoktatott a dohányzásról. Pedig előtte már mindent kipróbáltam, eredménytelenül. Nem ajánlott, hanem kötelező elolvasni! Alennek örök hála
Mutasd az összes véleményt
Allen Carr - Rövid úton leszokni a dohányzásról
Kiadó: Mágus Design Stúdió Kft
Oldalak száma: 214
Borító: FŰZVE
Súly: 180 gr
ISBN: 9789638642202
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2004
Árukód: 2085552 / 1051635
Fordító: Fehér Máté
Fordító: Kovács Noémi

Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés