Kriston intim torna

Olvastam!
7 értékelés

Kriston Andrea - Ruzsonyi Péter - Sebes Katalin(Szerk.)

Nem könnyű manapság nőnek lenni, hiszen azt várjuk magunktól, hogy szemre vonzó nők legyünk, magunkban viszont férfiakat is megszégyenítő erővel rendelkezzünk. A rohanás, a stressz, a rengeteg munka szervezetünk női erejének gyengülésével járhat. Ez a könyv a nőknek szól (a férfiakért is),... bővebbenNem könnyű manapság nőnek lenni, hiszen azt várjuk magunktól, hogy szemre vonzó nők legyünk, magunkban viszont férfiakat is megszégyenítő erővel rendelkezzünk. A rohanás, a stressz, a rengeteg munka szervezetünk női erejének gyengülésével járhat. Ez a könyv a nőknek szól (a férfiakért is), életkortól függetlenül. Testünket, lelkünket nőnek kijáró eszközökkel érdemes védenünk, kényeztetnünk. Belső izmaink csak karbantartással őrzik meg erejüket. Nincs az a nő, aki elmondhatja, hogy rejtett testtájain is edzett, ha nem edzi magát. A KRISTON INTIM TORNA egy életre szóló programot nyújt: ha valaki követi útmutatásait, tíz hét alatt 132 százalékos fejlődést érhet el altesti záróizmain. A könyv az arcbőr, a mell fiatalságának megőrzéséhez és a menstruáció örömteli megélésének eléréséhez is jó tanácsokkal szolgál. A szerző legfőbb célja, hogy segítsen megóvnunk magunkban a NŐT ebben a változó világban.
3.300 Ft helyett
3.135 Ft (Megtakarítás: 5%)
2.805 Ft (5+10%) - Törzsvásárlóként elérhető ár
Kosárba
Szállítás: 1-3 munkanap

Legyen Ön is törzsvásárlónk!

Miért érdemes törzsvásárlónak lenni?
Vegye át rendelését szállítási díj nélkül bármelyik boltunkban!
Flórián Könyvesbolt
1-5
Libri Mammut Könyváruház
1-5
Stop.Shop. Könyvesbolt
1-5
Mutasd az összes boltot

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
7 értékelés
Kriston intim torna
Dia
Nekem sajnos nem jött be a gyakorlatok miatt. Van egymásik hölgy, aki Kriston Andreával szemben valódi gyógytornász, nem mezei tesi tanár, aki önjelölt gyógytornász lett... Neki is van könyve és DVD-je Az ő módszere viszont bejött, egyszerű és hatásos. A gyógytronász hölgy rávilágít, hogy Kriston Andrea féle gyakorlatoknál hol van anatómiai tévedés! Számomra Kriston Andrea könyve csak pénzkidobás volt.
Kriston intim torna
Kárpáti Tímea
Egyik tanítványom mondta, hogy ő ezt megvenné minden 10 éves lánynak, mielőtt még belépnek az igazi női korba. Én pedig mióta megismerkedtem a Kriston intim tornával, onnantól kezdve élem meg a bennem lévő nőt, ami addig csak szunnyadt. Ez látszik rajtam, a viselkedésemben, a gyermekemmel való viszonyomban, a mozgásomban, életmódomban, a kisugárzásomban. Ez a "torna" valójában szemléletmód váltás, női minőségünk megélésének egy nagyon jó módja, és tiszta jó, hogy ezért nap mint nap tehetek és ez rajtam múlik. Kárpáti Tímea országos Kriston Intim Torna csoportos és egyéni tréner
Kriston intim torna
Mudris Anikó
Szerintem ez a könyv alapolvasmány kellene hogy legyen minden nő számára!! Sokkal kiegyensúlyozottabbak lehetünk általa.
Mutasd az összes véleményt
Kriston Andrea - Ruzsonyi Péter - Sebes Katalin(Szerk.) - Kriston intim torna
Kiadó: SANOMA MEDIA BUDAPEST ZRT
Oldalak száma: 184
Borító: KARTONÁLT
Súly: 440 gr
ISBN: 9789638642813
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2012
Árukód: 2085763 / 1009164
Sorozat: NŐK LAPJA MŰHELY
Illusztráció: KÉPEKKEL
Fotózta: Falus Kriszta

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés