Jenni Davis

Konyhai tudástár - 250 tipp, technika, recept

kossuth kiadó zrt.  | 2016  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  160 oldal

Nélkülözhetetlen gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai fortéllyal ismerteti meg az olvasót. Nemcsak azt mutatja be, HOGYAN kell főzni, hanem azt is elmagyarázza, MI TÖRTÉNIK a serpenyőben vagy a fazékban sütés-főzéskor.
Bemutatjuk a húsok, halak, hüvelyesek, tészták és gabonafélék klasszikus elkészítési módját, és beavatjuk az olvasót a süteménykészítés és kenyérsütés titkaiba. A könyvünkben szereplő sok-sok hasznos ismeret, tanács magabiztossá teszi a gasztronómia iránt érdeklődőket akár valamelyik receptünket készítik el, akár a konyha-szekrényben lapuló hozzávalókból rögtönöznek finomságot.
A konyhában eltöltött időt örömtelivé varázsolhatjuk, ha megfogadjuk a kötetben található hasznos tanácso-kat, tippeket. Akárcsak egy izgalmas főzőtanfolyamon, ínycsiklandó ételek receptjeivel ismerkedhetünk meg, amelyek elkészítésekor gyakorlatban is kipróbálhatjuk az újonnan megszerzett technikai tudást és a fortélyokat.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kossuth kiadó zrt.
Kiadás éve2016
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:160
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly512 gr
IllusztrációVÉGIG SZÍNES KÉPEKKEL
FordítóLeyrer Ginda
ISBN9789630984126
Árukód2654363 / 1153147

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Ruff Orsolya: A titokzatos budapesti térképRuff Orsolya: A titokzatos budapesti térkép