Elizabeth Labau

Édes meglepetések - Karamellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák, grillázsok, bonbonok és cukormassza a legegyszerűbbtől a legrafináltabb desszertekig

aréna 2000 kiadó  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | FLEXIBILIS KARTON  |  160 oldal

Az édességkészítés magasiskolája, avagy bárkiből lehet a cukor művésze.
Fellebben a fátyol a lélegzetelállító, mennyei ízű és mestercukrászok munkáit idéző édességek titkairól. Kezdő konyhatündérek, gyakorlott háziasszonyok vagy csak az ünnepekkor szorgoskodó édesszájúak egyaránt találnak kedvükre való desszertet ebben a csodás könyvben.
- A cukorka és bonbonkészítés alapjai: eszközök, hozzávalók és technikák
- Lépésről-lépesre a selyemcukorka nyújtása, trüffelek formázása vagy krémes csokicsészék töltése
- Több, mint 50 recept: vajkaramellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák, grillázsok, bonbonok, trüffelek, gyümölcsös és diós édességek, valamint a sokoldalúan felhasználható cukormassza
- Mentőötletek arra az estre, ha valami nem sikerülne elsőre
- Klasszikus és modernizált nyalánkságok, hagyományos és trendi alapanyagok felhasználásával
- Díszítési ötletek, praktikus fogások, dekorációs alapanyagok, hogy a desszertek még csábítóbbak legyenek, és az ajándékozás ne okozzon többé fejtörést.
Ennek a könyvnek ott a helye minden édességimádó hobbicukrász konyhájában!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 695 Ft

A termék megvásárlásával

369 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó aréna 2000 kiadó
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:160
BorítóFLEXIBILIS KARTON
Súly580 gr
IllusztrációVÉGIG SZÍNES FOTÓKKAL
FordítóMohácsi Anikó
ISBN9789639974814
Árukód2238353 / 1092824

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 695 Ft

A termék megvásárlásával

369 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!