Tóth Gábor  |  Varga Melitta

Édesítsünk okosan! - A KRISTÁLYCUKORTÓL A GYÓGYÍTÓ ÉDESSÉGEKIG, A BIOCSICSÓKA-SŰRÍTMÉNYEK ORVOSBIOLÓGIAI JELENTŐSÉGE

pilis-vet bt.  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  196 oldal

A tartalomból: Az édesítésre használt anyagok csoportosítása. - A kristálycukor és a mesterséges édesítő szerek hatásainak, egészségre gyakorolt káros voltának összegzése. - A természetes alapú édesítőanyagok ismertetése. - Alternatívák, egészségvédő szempontok. - A csicsóka növény és sűrítmény kiemelkedő táplálkozás-élettani és orvosbiológiai jelentősége, gyógyhatásai, úgymint az elhízás csökkentése, fogyókúrás hatása, immunrendszer erősítésben betöltött kiemelkedő szerepe, cukorbetegségből való gyógyulás elősegítése, emésztőszervi megbetegedések csökkentése, idegrendszer megerősítése, csontritkulás csökkentése.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 121 Ft

A termék megvásárlásával

112 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó pilis-vet bt.
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:196
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly210 gr
ISBN9789638686138
Árukód2216666 / 1072469

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 121 Ft

A termék megvásárlásával

112 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!