A kiút

Olvastam!
27 értékelés

Dr. Csernus Imre

Orvosként régóta stigmatizált emberekkel dolgozom, olyanokkal, akik a saját poklukban fortyognak, és nem látják a kiutat. Vajon mit jelent a pokol? Mit jelent talpra állni, és felnőttként élni? Nekem... bővebbenOrvosként régóta stigmatizált emberekkel dolgozom, olyanokkal, akik a saját poklukban fortyognak, és nem látják a kiutat. Vajon mit jelent a pokol? Mit jelent talpra állni, és felnőttként élni? Nekem meggyőződésem, hogy amibe egy ember juttatta önmagát, abból ki is mászhat. De hogyan? Mi az út? Ezekről a folyamatokról, az első lépésekről szól ez a könyv, különös tekintettel a mai huszonéves fiatalokra, akiket divatos szóval Y generációnak is neveznek. Jó ideje érdekel már, hogy milyenek ők, milyen erők, kétségek munkálkodnak bennük, hiszen ők a jövőnk letéteményesei.
3.990 Ft helyett
3.791 Ft (Megtakarítás: 5%)
3.392 Ft (5+10%) - Törzsvásárlóként elérhető ár
Kosárba
Szállítás: 1-3 munkanap

Legyen Ön is törzsvásárlónk!

Miért érdemes törzsvásárlónak lenni?
Vegye át rendelését szállítási díj nélkül bármelyik boltunkban!
Flórián Könyvesbolt
5 +
Libri Mammut Könyváruház
5 +
Stop.Shop. Könyvesbolt
5 +
Mutasd az összes boltot

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
27 értékelés
A kiút
Fekete Annamária
Gondolatok, amelyekkel újra gazdagodtam. Köszönöm!! Többször is el fogom olvasni és újra veszek belőle részleteket és gondolatokat, mivel értékes útmutatást nyújtanak a saját magam teremtette "gödreimből" való kilábaláshoz. Családomban szétosztottam olvasásra és máris sok olyan történés volt, amelyekre e sorokból merítettem ötletet a segítéshez. Sokszor megfogalmazódott már bennem, hogy jogosítvány szükségeltetne a szülővé váláshoz is. Itt most ezt a gondolatom visszaolvashattam és megnyugvással töltött el, hogy a szerző, aki sokunk lelkének mélységeit megismerte már ugyanígy gondolja. Hiszem, hogy a felnövekvő társadalom, csakis hasonló pozitív életlátásból tud további erőt meríteni és megőrizni az örömet-mosolyt amellyel e világra rendeltetett. Csodaszép feladat és ugyanakkor óriás kihívás, hogy végre elhalkuljon a "magyar" jajongás és a küzdést mosoly és folyamatos újult erő kísérje. Tisztelt Csernus dr. KÖSZÖNÖM SORAIT!!! Egy lelkes olvasója :)
A kiút
Kritikus Kritikus
Csatlakozom az előttem szólóhoz, hemzsegnek a hibák nyelvi szempontból a könyvben. Pedig tényleg nagyon hasznos könyv egyébként.
A kiút
supermario4ever
Megint nagyon jó könyvet írt Csernus doktor úr. Rendkívül olvasmányos, és a fogalmazási stílus is spontán, minden egyes szóban érzem, hogy a saját gondolatait olvasom. De azért is hiteles a könyv, mert úgy ír a mai fiatalságot érintő problémákról, hogy beszélgetett velük, és abból vont le következtetéseket. Nyíltan ír a közösségi média manipulációs eszközeiről, ma már sokkal inkább erre fókuszálnak a nagy világcégek. Akinek nem ez az első könyve, amit olvas, annak feltűnhet, hogy több olyan dolgot is leírt, amiket már az előzőekben részletesen kifejtett. Én ezt azért nem tartom zavarónak, mert a témába vág, arról nem is beszélve, hogy nem is baj, ha többször olvassuk, hiszen így jobban belénk rögzül. Egyetlen hibája a könyvnek, hogy több benne a nyomdahiba, elgépelés. Ezekre jobban odafigyelhettek volna a lektorok.
Dr. Csernus Imre - A kiút
Kiadó: JAFFA KIADÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.
Oldalak száma: 268
Borító: KEMÉNYTÁBLA
Súly: 450 gr
ISBN: 9786155235931
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2013
Árukód: 2238889 / 1093400

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés