Csőben sült és rakott finomságok - A francia konyha remekei

A FRANCIA KONYHA REMEKEI

geopen könyvkiadó kft.  | 2007  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  62 oldal

Különféle rakott fogások készítésével nagyszerűen fel lehet használni a maradék zöldségeket és húsokat főtt vagy sült marhahúst, disznóhúst, szárnyasokat). Elegendő apróra vagdalni a húst, jól megfűszerezni, beborítani valamilyen zöldséggel, meghinteni reszelt sajttal, sütőbe dugni, és már kész is az ínycsiklandó rakott fogás.

Ebben a könyvben kissé összetettebb receptek találhatók, ám egyiket sem bonyolult elkészíteni. Ügyeljünk, hogy a csőben sült és a rakott finomságokat tálaláskor kis adagonként, ízlésesen rakjuk tányérra. A csőben sült fogásokat is megszórhatjuk reszelt sajttal, hogy szép aranyszínűre piruljanak, de a legtöbbjük sajt nélkül is ízletes lesz jó forró sütőben elkészítve.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 890 Ft

A termék megvásárlásával

189 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó geopen könyvkiadó kft.
Kiadás éve2007
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:62
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly280 gr
Sorozat A FRANCIA KONYHA REMEKEI
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
FordítóNovák Petra
ISBN9789639765283
Árukód2088372 / 1010147

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 890 Ft

A termék megvásárlásával

189 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa