Csak tudnám, hogy csinálja

Olvastam!
4 értékelés

Allison Pearson

Ismerjék meg Kate Reddyt, aki befektetési alapkezelő, két kisgyermek édesanyja. Öt különböző időzónában kilencféle devizát tud átszámítani, és képes fél óra alatt megfürdeni, felöltözni, a gyerekeket megmosdatni, felöltöztetni és elindulni otthonról. Kate krónikus időhiányban szenved, úgy... bővebbenIsmerjék meg Kate Reddyt, aki befektetési alapkezelő, két kisgyermek édesanyja. Öt különböző időzónában kilencféle devizát tud átszámítani, és képes fél óra alatt megfürdeni, felöltözni, a gyerekeket megmosdatni, felöltöztetni és elindulni otthonról. Kate krónikus időhiányban szenved, úgy számolja a másodperceket, mint más a kalóriákat. Folytonosan rohan egyik értekezletről a másikra, eszébe kell tartania a jelentéseket az ügyfeleknek, a gyerek születésnapi tortáját, a tengerentúli telefonhívást , a betlehemes játékot, megnézni a Dow Jones-indexet, intimtornát végezni, időt szorítani a szexre. Mindehhez adjunk még hozzá egy számító nevelőnőt, egy ausztrál főnököt, aki úgy bámulja Kate mellét, mint árut a kirakatban, egy szenvedő - valóban szenvedő - férjet, egy csöndesen rosszalló anyóst, két követelőző gyereket és egy elektronikus szerelmet. Kate annyi labdával zsonglőrködik, hogy valamelyik egy napon elkerülhetetlenül leesik a földre.ALLISON PEARSON regénye egyszerre könnyfakasztóan humoros és fájón szomorú. Az írónő mély megértésel ábrázolja a dolgozó anyák bűntudatos életét, az önvádat, a nevetséges kis csalásokat, a kimerültséget, a kétségbeesést. Metsző iróniával, ragyogó stílusban mutatja be a dolgozó anyák dilemmáját a 21. század elején."Az ember beleszeret ebbe a könyvbe - nagyszerű, szívszorongató regény felnőtteknek, életünk édes-keserű fájdalmainak krónikája." Tony Parsons
2.990 Ft helyett
2.841 Ft (Megtakarítás: 5%)
2.542 Ft (5+10%) - Törzsvásárlóként elérhető ár
Kosárba
Szállítás: 1-3 munkanap

Legyen Ön is törzsvásárlónk!

Miért érdemes törzsvásárlónak lenni?
Vegye át rendelését szállítási díj nélkül bármelyik boltunkban!
Allee Könyváruház
1-5
Aréna Könyváruház
1-5
Budaörs Könyváruház
1-5
Mutasd az összes boltot

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
4 értékelés
Csak tudnám, hogy csinálja
Ligeti-Katona Viktória
Nagyon tetszett, olyan életszerű a történet. A mai dolgozó anyák világát adja vissza. A családban mindenkinek tetszett, alig várták már, hogy az egyik kiolvassa és megkaphassa a másik. :)
Csak tudnám, hogy csinálja
Mary
Először a könyvet olvastam, nagyon tetszett! Napjaink témája, család vagy karrier ? Nagyon jó kérdés! Majd megnéztem a filmet ami már kevésbé tetszett :( Ha nem Sarah Jessica Parker alakitotta volna Katet végig sem néztem volna. De a könyv hibátlan! :)
Mutasd az összes véleményt
Allison Pearson - Csak tudnám, hogy csinálja
Kiadó: GABO KÖNYVKIADÓ ÉS KERESK.KFT.
Oldalak száma: 390
Borító: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly: 520 gr
ISBN: 9789636895013
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2011
Árukód: 2150964 / 1077263
Sorozat: CAPPUCCINO-KÖNYVEK
Fordító: Dobos Lídia

Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés