Az 1-2.

Olvastam!
9 értékelés

Stephen King

Heten voltak, gyerekek - mind a heten a másság számkivetettjei: Bill, a bandavezér, mert dadogott; Ben, akit kövérsége miatt csúfoltak; Richie, aki mindig előbb jártatta a száját, és csak azután gondolkodott; Stan, akit zsidósága miatt közösítettek ki a többiek; Mike, akit a bőre színe miatt;... bővebbenHeten voltak, gyerekek - mind a heten a másság számkivetettjei: Bill, a bandavezér, mert dadogott; Ben, akit kövérsége miatt csúfoltak; Richie, aki mindig előbb jártatta a száját, és csak azután gondolkodott; Stan, akit zsidósága miatt közösítettek ki a többiek; Mike, akit a bőre színe miatt; Eddie, aki félt, szorongott, és persze súlyos asztmás volt, és végül az egyetlen lány, Beverly, aki csak szegény volt, rossz ruhákban járt, és akit az apja ütött-vert, testileg-lelkileg terrorizált. Ők jöttek össze, kötöttek életre-halálra szóló barátságot és vérszövetséget, ami oly nagy erőt adott nekik, hogy még a város életét pokollá tevő, huszonhét évenként feltámadó, gyermekekkel táplálkozó, ezerarcú szörnnyel is szembe mertek szállni odalenn, a város alatti kiismerhetetlen csatornarendszer labirintusában. Meg is sebesítik Az-t, majd felnőttként, drámaian megfogyatkozva újból visszatérnek, hogy gyermekkorukban tett fogadalmukat megtartsák, s ha lehet, egyszer s mindenkorra végezzenek vele - hogy a megmaradt és az eljövendő gyerekeket soha, de soha ne tarthassa többé rettegésben Az. Ahány oldal Stephen King terjedelmes regénye, annyi meglepő esemény, váratlan fordulat. Az író rajongói ezúttal is azt kapják, amire számos nagy sikerű művének ismeretében bizton számítanak. A könyvből Tommy Lee Wallace kétrészes filmet készített.
Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 4.180 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
9 értékelés
Az 1-2.
Sherlock20
Ragyogás és az Állattemető mellett ez King legjobban sikerült műve. Tökéletes történetvezetés és karakterleírás. Ha az ember odafigyel a kisebb részletekre is, mindent érteni fog, a történetbeli ugrálások pedig csak még érdekesebbé és jobbá teszik az egész könyvet. A terjedelme senkit ne riasszon el, nincs benne unalmas rész.
Az 1-2.
Sawyer
Mindíg is elakartam olvasni ezt a könyvet. De eddig nem mertem belekezdeni. Nem a terjedelme miatt, hanem mert kétszer láttam a filmet ( meg is van! ), s féltem, hogy semmi újat nem fogok olvasni. Karácsonyra megkaptam! Minden fórumot átnéztem, hátha valaki leírja azt, hogy "teljesen más a könyv, és sokkal jobb a filmnél!" (sehol nem találtam meg ezt egyértelműen!) MOST A 130. oldalon tartok (Csak most kezdtem bele, mert eddig a Halálos árnyékot nyomattam (az is király)), és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Az 1-2.
Feketepuding
Ó, bocs ezt elfelejtetem: Ez a könyv kiváló.
Mutasd az összes véleményt
Stephen King - Az 1-2.
Kiadó: EURÓPA KÖNYVKIADÓ KFT.
Oldalak száma: 1398
Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly: 1370 gr
ISBN: 9789630784917
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2008
Árukód: 2155163 / 1034228

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés