Angol feladatsorok - Középszint

Olvastam!
3 értékelés

Készüljünk az új érettségire! - CD melléklettel

Magyarics Péter

Könyvünkkel a középszintű angol érettségi vizsgára készülő diákoknak és tanáraiknak szeretnénk segítséget nyújtani. A kötet hét komplett feladatsort tartalmaz, amelyek minden tekintetben követik az Oktatási Minisztérium által közzétett mintatesztsorokat. A tesztsorokat megoldási kulcsok, a... bővebbenKönyvünkkel a középszintű angol érettségi vizsgára készülő diákoknak és tanáraiknak szeretnénk segítséget nyújtani. A kötet hét komplett feladatsort tartalmaz, amelyek minden tekintetben követik az Oktatási Minisztérium által közzétett mintatesztsorokat. A tesztsorokat megoldási kulcsok, a hanganyag szövegátirata, mintalevelek, valamint általános értékelési útmutatók egészítik ki. A szóbeli vizsgafeladatok gyakorlásához kérdések és szempontok állnak rendelkezésre.A könyvhöz audio-CD melléklet tartozik, amely a hallás utáni értésre szánt szövegeket tartalmazza.
3.660 Ft helyett
3.477 Ft (Megtakarítás: 5%)
3.111 Ft (5+10%) - Törzsvásárlóként elérhető ár
Kosárba
Szállítás: 1-3 munkanap

Legyen Ön is törzsvásárlónk!

Miért érdemes törzsvásárlónak lenni?
Vegye át rendelését szállítási díj nélkül bármelyik boltunkban!
Allee Könyváruház
5 +
Árkád Könyváruház I. emelet
5 +
Budaörs Könyváruház
1-5
Mutasd az összes boltot

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
3 értékelés
Angol feladatsorok - középszint
Farkas Renáta
Ezt a könyvet az angol tanárnőm ajánlotta, azt mondta, hogy ebből igazán sokat tanulhatok az előrehozott osztályozó vizsgámra, és az érettségire egyaránt. Egyáltalán nem bántam meg, hogy megfogadtam a tanácsát, a könyv sokat segít fejleszteni tudásomat! Remélem ez az eredményeimen is meglátszik majd!
Angol feladatsorok - középszint
Márton Erika
A folyamatos oktatási rendszerbeli változásoknak köszönhetően számos nyelvkönyvvet volt alkalmam használni,mindig az adott követelményeknek megfelelően. Jelenleg az angol nyelv oktatásával is foglalkozom magánúton,és nekem hihetetlenül nagy segítség volt ez a könyv, és igen hasznos! Egy kedves ismerősöm érettségire készült, és miután végigmentünk a könyv minden egyes feladatán,már bátorsággal indult el érettségizni, melyet sikeresen (jó osztályzattal) megcsinált! Számunkra ez a könyv megfelelő, hasznos és praktikus volt! Ezúton is köszönjük a kedves gyártónak:)
Angol feladatsorok - középszint
Márton Erika
A folyamatos oktatási rendszerbeli változásoknak köszönhetően számos nyelvkönyvet volt alkalmam használni,mindig az adott követelményeknek megfelelően. Jelenleg az angol nyelv oktatásával is foglalkozom magánúton,és nekem hihetetlenül nagy segítség volt ez a könyv, és igen hasznos! Egy kedves ismerősöm érettségire készült, és miután végigmentünk a könyv minden egyes feladatán,már bátorsággal indult el érettségizni, melyet sikeresen (jó osztályzattal) megcsinált! Számunkra ez a könyv megfelelő, hasznos és praktikus volt! Ezúton is köszönjük a kedves gyártónak:)
Magyarics Péter - Angol feladatsorok - Középszint
Kiadó: NEMZEDÉKEK TUDÁSA TANKÖNYVKIADÓ
Oldalak száma: 144
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 380 gr
ISBN: 9789631955552
Nyelv: ANGOL
Kiadás éve: 2013
Árukód: 2167779 / 1039136
Sorozat: KÉSZÜLJÜNK AZ ÚJ ÉRETTSÉGIRE

Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés