hirdetés
   

Angol feladatsorok - Középszint

Készüljünk az új érettségire! - CD melléklettel

Magyarics Péter

3 értékelés
Könyvünkkel a középszintű angol érettségi vizsgára készülő diákoknak és tanáraiknak szeretnénk segítséget nyújtani. A kötet hét komplett feladatsort tartalmaz, amelyek minden tekintetben követik az Oktatási Minisztérium által közzétett mintatesztsorokat. A tesztsorokat megoldási kulcsok, a... bővebben
3 660 Ft
3 477 Ft (5%)
3 111 Ft ( 5+ 10 %) - Törzsvásárlóként elérhető ár
Kosárba
Szállítás: 1-3 munkanap
Legyen Ön is törzsvásárlónk! Miért érdemes törzsvásárlónak lenni?
Békéscsaba
5 db alatt
Olvasói értékelések
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
3 értékelés
Farkas Renáta
Ezt a könyvet az angol tanárnőm ajánlotta, azt mondta, hogy ebből igazán sokat tanulhatok az előrehozott osztályozó vizsgámra, és az érettségire egyaránt. Egyáltalán nem bántam meg, hogy megfogadtam a tanácsát, a könyv sokat segít fejleszteni tudásomat! Remélem ez az eredményeimen is meglátszik majd!
Márton Erika
A folyamatos oktatási rendszerbeli változásoknak köszönhetően számos nyelvkönyvvet volt alkalmam használni,mindig az adott követelményeknek megfelelően. Jelenleg az angol nyelv oktatásával is foglalkozom magánúton,és nekem hihetetlenül nagy segítség volt ez a könyv, és igen hasznos! Egy kedves ismerősöm érettségire készült, és miután végigmentünk a könyv minden egyes feladatán,már bátorsággal indult el érettségizni, melyet sikeresen (jó osztályzattal) megcsinált! Számunkra ez a könyv megfelelő, hasznos és praktikus volt! Ezúton is köszönjük a kedves gyártónak:)
Márton Erika
A folyamatos oktatási rendszerbeli változásoknak köszönhetően számos nyelvkönyvet volt alkalmam használni,mindig az adott követelményeknek megfelelően. Jelenleg az angol nyelv oktatásával is foglalkozom magánúton,és nekem hihetetlenül nagy segítség volt ez a könyv, és igen hasznos! Egy kedves ismerősöm érettségire készült, és miután végigmentünk a könyv minden egyes feladatán,már bátorsággal indult el érettségizni, melyet sikeresen (jó osztályzattal) megcsinált! Számunkra ez a könyv megfelelő, hasznos és praktikus volt! Ezúton is köszönjük a kedves gyártónak:)
Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30