Angol feladatsorok - Középszint

Készüljünk az új érettségire! - CD melléklettel

Magyarics Péter

3 értékelés
Könyvünkkel a középszintű angol érettségi vizsgára készülő diákoknak és tanáraiknak szeretnénk segítséget nyújtani. A kötet hét komplett feladatsort tartalmaz, amelyek minden tekintetben követik az Oktatási Minisztérium által közzétett mintatesztsorokat. A tesztsorokat megoldási kulcsok, a... bővebben
3 660 Ft
3 477 Ft (5%)
3 111 Ft ( 5+ 10 %) - Törzsvásárlóként elérhető ár
Kosárba
Szállítás: 1-3 munkanap
Legyen Ön is törzsvásárlónk! Miért érdemes törzsvásárlónak lenni?
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, XXI. kerület Csepel Plaza Könyvesbolt
5 db alatt
Debrecen
5 db alatt
Kaposvár Könyvesbolt
5 db alatt
Mutasd az összes boltot
Olvasói értékelések
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
3 értékelés
Farkas Renáta
Ezt a könyvet az angol tanárnőm ajánlotta, azt mondta, hogy ebből igazán sokat tanulhatok az előrehozott osztályozó vizsgámra, és az érettségire egyaránt. Egyáltalán nem bántam meg, hogy megfogadtam a tanácsát, a könyv sokat segít fejleszteni tudásomat! Remélem ez az eredményeimen is meglátszik majd!
Márton Erika
A folyamatos oktatási rendszerbeli változásoknak köszönhetően számos nyelvkönyvvet volt alkalmam használni,mindig az adott követelményeknek megfelelően. Jelenleg az angol nyelv oktatásával is foglalkozom magánúton,és nekem hihetetlenül nagy segítség volt ez a könyv, és igen hasznos! Egy kedves ismerősöm érettségire készült, és miután végigmentünk a könyv minden egyes feladatán,már bátorsággal indult el érettségizni, melyet sikeresen (jó osztályzattal) megcsinált! Számunkra ez a könyv megfelelő, hasznos és praktikus volt! Ezúton is köszönjük a kedves gyártónak:)
Márton Erika
A folyamatos oktatási rendszerbeli változásoknak köszönhetően számos nyelvkönyvet volt alkalmam használni,mindig az adott követelményeknek megfelelően. Jelenleg az angol nyelv oktatásával is foglalkozom magánúton,és nekem hihetetlenül nagy segítség volt ez a könyv, és igen hasznos! Egy kedves ismerősöm érettségire készült, és miután végigmentünk a könyv minden egyes feladatán,már bátorsággal indult el érettségizni, melyet sikeresen (jó osztályzattal) megcsinált! Számunkra ez a könyv megfelelő, hasznos és praktikus volt! Ezúton is köszönjük a kedves gyártónak:)
Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2