Marie-Odile Monchicourt  |  Hervé This

A tökéletes ebéd - Bevezetés a molekuláris gasztronómiába

KONYHATUDOMÁNY

akadémiai kiadó zrt.  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  134 oldal

A molekuláris gasztronómia meglehetősen komolyan hangzik, pedig egyszerűen csak a főzésről szól; és arról, hogy módszeresen gondolkodunk a felhasznált anyagokról és főzés technológiájáról - vallja Hervé This, az új szemléletű konyhaművészet egyik megálmodója. A tökéletes ebéd egy ötfogásos, viszonylag egyszerű ételekből álló menü elkészítésén vezet minket keresztül, közben pedig számtalan apró trükköt ismerhetünk meg, amelyekkel nemcsak egy báránysült, hanem akár egy szimpla főtt tojás is sokkal finomabb lesz. This sorra dönti meg a főzés dogmáit: érdeklődve elemzi a nemzedékeken át örökölt, sosem vitatott konyhai fogásokat, s rávilágít, hogy a megszokott, hétköznapi módszerek gyakran teljesen értelmetlenek. Összegyűjti, módszeresen elemzi, és gyakran megcáfolja e hiedelmeket - közben pedig főz, csak éppen másképp, s erről jókedvűen és jóízűen beszél. A tökéletes ebéd az első kötet az Akadémiai Kiadó új Konyhatudomány című sorozatában, amely érthetően, élvezetesen ismerteti meg az olvasót a főzés folyamataival.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 425 Ft

A termék megvásárlásával

142 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó akadémiai kiadó zrt.
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:134
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly150 gr
Sorozat KONYHATUDOMÁNY
FordítóBékei Noémi
ISBN9789630589468
Árukód2214146 / 1069843

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 425 Ft

A termék megvásárlásával

142 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Márquez: Találkozunk augusztusbanMárquez: Találkozunk augusztusban