A fellebezés

Olvastam!
4 értékelés

John Grisham

Mississippi állam körzeti bíróságán több millió dolláros kártérítésre ítélnek egy vegyszergyártó céget, amely rákkeltő anyagokkal szennyezi egy kisváros ivóvízrendszerét. A cég fellebbezést nyújt be az állam legfelsőbb bíróságára, ahol majd tizenkettőből kilenc esküdtön múlik, hogy az ítéletet... bővebbenMississippi állam körzeti bíróságán több millió dolláros kártérítésre ítélnek egy vegyszergyártó céget, amely rákkeltő anyagokkal szennyezi egy kisváros ivóvízrendszerét. A cég fellebbezést nyújt be az állam legfelsőbb bíróságára, ahol majd tizenkettőből kilenc esküdtön múlik, hogy az ítéletet megerősítik vagy semmisnek nyilvánítják. Ki lesz az a kilenc ember? Hogy fog szavazni? Mielőtt minden eldől, be lehet-e ültetni közéjük valakit, aki a cég érdekeit képviselhetné? Carl Trudeau, a Krane Chemical tulajdonosa, a Wall Street egyik legnagyobb cápája, nem bízik sem a véletlenben, sem az esküdtszék jóindulatában. Kapóra jönnek a közeledő bíróválasztások, s elhatározza, hogy megér néhány milliót, ha saját embert juttat a bírói testületbe. Kapcsolatai és politikai befolyása révén egy fiatal, minden gyanún felül álló ügyvéd személyében meg is találja a megfelelő jelöltet, aki bekerül a testületbe anélkül, hogy sejtené, miféle játék eszközévé válik. így lesz belőle a multimilliomos saját, „pártatlan" bírája. A fellebbezés, Grisham hosszabb szünet után írt legújabb regénye nem csak az írótól megszokott izgalmas jogi krimi, hanem lebilincselő és elgondolkodtató történet a pénz, a politika és az igazságszolgáltatás félelmetes összefonódásáról. Leghíresebb művei: A cég, A Pelikán ügyirat, A halott üzlettárs, Az utolsó esküdt, Csodatévő, a Keserű pirula, Az ítélet eladó, A manipulátor, Az ártatlan ember, Az ügyfél.
Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 3.791 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
4 értékelés
A fellebezés
Kelemenné Ódor Csilla
Az írótól megszokott, fordulatos, izgalmas, lebilincselő regény. Drámai részletességgel, a rá jellemző alapossággal mutatja be a legapróbb részleteket is. Korábbi műveihez hasonlóan némi fordulat után mégis az előre látható végkifejlettel fejezi be. Remek könyv!
A fellebezés
Czentye Csilla
Tetszett, bár nem vagyok oda a politikai könyvekért, de érdemes elolvasni. Az írót megint csak dicsérni tudom.
John Grisham - A fellebezés
Kiadó: GEOPEN KÖNYVKIADÓ KFT.
Oldalak száma: 460
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 510 gr
ISBN: 9789639765429
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2009
Árukód: 2203238 / 1058356
Fordító: Wertheimer Gábor

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés