Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország számos városában megtalálható 225 Pick Pack Pont üzletben Ön személyesen is átveheti a www.libri.hu honlapon leadott megrendelését.
A kiszállítás és az átvétel időpontjáról e-mailben értesítjük kedves Vásárlónkat.

A Pick Pack Pontok a frekventált helyeken megtalálható Inmedio és Relay hírlapüzletek.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV és Volán társaságok), az Inmedio üzletek a bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétáló-, és főutcáin találhatóak, hogy megkönnyítsük Önnek a csomag átvételét. A megrendelt áru Pick Pack Pontba érkezését követő 5 munkanapon belül átvehető az üzletek nyitvatartási ideje alatt.

Mikor válassza a csomagpontot?

Ha az Ön környezetében nem található Libri könyvesbolt, és nem kíván a futárra várni, akkor mindenképpen válassza a Libri új kényelmi szolgáltatását a személyes csomagátvételt a Pick Pack Pontokban.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A csomagok Pick Pack Pontok nyitvatartási idejében akár a hét minden napján átvehetőek. Egyesíti magában a személyes átvétel kényelmét és futárszolgálat gyorsaságát.

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A www.libri.hu honlapján a megrendelés leadásakor az üzletlistából kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső Pick Pack Pontot. A küldeményt a Libri által küldött visszaigazoló e-mailben szereplő a rendelés azonosító számának megadásával veheti át. Ezeken az átvételi pontokon nincs lehetőség ajándékkártyával és utalvánnyal fizetni!

Pick Pack csomagátvételi pontok jelenlegi listája: