Segítség

Libri törzsvásárlói program

Csatlakozzon több mint 200.000 tagot számláló törzsvásárlói klubunkhoz! A törzsvásárlói kártya rendszer 2008. november 3-tól megváltozott, részletes tájékoztatást az alábbi oldalon talál:

Törzsvásárlói program >>

Keresés

Amennyiben nem találja meg a keresett könyvet, hívja fel ingyenes zöld számunkat: 06-80-alibri (254-274) telefonszámot (munkanapokon 9 és 17 óra között), ahol meg tudják Önnek mondani, van-e a keresett könyvből és melyik üzletünkben kapható.

A Részletes keresés gombra kattintva a részletes keresőhöz jut. Számtalan keresési feltétel közül választhat, igényeinek megfelelően.

Tematikai keresőnket igyekeztünk úgy összeállítani, hogy két-három kattintással minden könyv elérhető legyen. Amennyiben javaslata lenne új témakörökre, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Böngészés

A Böngészés gombra, illetve a Könyv fülre kattintva böngészőoldalunkra jut, ahol egy oldalon megtalálja áruházunk valamennyi tematikai kategóriáját, ezzel jelentősen lerövidítve az Önt érdeklő témakörök megtalálását.

Kívánságlista

Végre megtalálta az oly régóta keresett könyveket, de pillanatnyilag nem áll módjában megvásárolni azokat? Semmi probléma! Készítsen Kívánságlistát, melyről később - regisztrált jelszava segítségével - bármikor kosarába teheti a kiválasztott köteteket, és nem kell újra böngésznie.

Használja új szolgáltatásunkat!
Hozzon létre kedvenc könyveiből publikus kívánságlistát, majd ezt küldje el ismerőseinek. A megadott linkre kattintva ismerősei megvásárolhatják az Ön által kiválaszott könyve(ke)t, melyek vásárlás után automatikusan eltűnnek a listából. Beállíthatja még publikus listájának érvényességét, így a lista csak addig az időpontig lesz publikus ameddig Ön szeretné. Lejárat után új érvényességi dátumot adhat meg, vagy egy teljesen új listát készíthet.

Szolgáltatásainkat csak regisztrált vásárlóink tudják igénybe venni.

Évfordulók

Egyszerű és praktikus szolgáltatásunkkal szeretnénk felhasználóinknak segítséget és ötleteket adni az ajándékozásaikhoz. Használatával mindig tudja majd, hogy kinek, mikor és milyen ajándékot érdemes vásárolni. Próbálja ki!

Írja be bármelyik ismerőse nevét, adja meg az évforduló típusát, valamint a dátumát. (Pl. szüleim, házassági évforduló, március 10.)

Ezután válassza ki a listából azt a kategóriát, mely érdekelheti ismerősét. Ezzel lényegében készen is van, már csak mentse el az adatokat.

Minden berögzített ismerőse megjelenik egy listában. Innen tudja változtatni az adatokat (a módosítás gomb megnyomásakor a rendszer beírja az adatokat a táblázatba, ekkor módosíthatja, átírhatja azokat, majd mentse el) vagy törölheti ismerősét.

Rendszerünk a beállított dátum előtt 10 nappal értesítést küld Önnek, hogy:
- kinek lesz évfordulója és mikor,
- az őt érdeklő könyvek közül mik az újdonságok,
- melyek a legújabb kiadványaink,
- illetve melyek az aktuális akcióink.

Évfordulók szolgáltatásunkat csak regisztrált vásárlóink tudják igénybe venni.