Bernhard Gahm

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Sertés, marha, juh, házinyúl
A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el...
Eredeti ár: 3 900 Ft
Online ár: 3 705 Ft
Törzsvásárlóként:
370 pont
Szállítás: 1-3 munkanap
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése
A szerző csupa kipróbált receptet közöl könyvében, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos...
Eredeti ár: 3 900 Ft
Online ár: 3 705 Ft
Törzsvásárlóként:
370 pont
Szállítás: 1-3 munkanap
Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő...
Eredeti ár: 2 800 Ft
Online ár: 2 660 Ft
Törzsvásárlóként:
266 pont
Szállítás: 1-3 munkanap

Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
ChatBot