Ready Player One nyereményjáték

Vörös veréb nyereményjáték

Ernest Cline - Ready Plyer One

Nyereményjáték

ERNEST CLINE

Ready Player One

A játék virtuális, a tét valódi!

Rendelje meg a regényt,
és nyerjen páros mozijegyet a filmre!

A valóságon túl élete kalandja várja! Rendelje meg a Ready Player One című tudományos-fantasztikus sikerregényt, és máris esélyessé válik rá, hogy megnyerje a könyvből készült film premier előtti vetítésére szóló 15 darab páros belépő egyikét!

A könyvről

Ernest Cline elsöprő erejű disztópiája, amelyből Steven Spielberg készített lenyűgöző látványvilágú filmet, a mindannyiunkban ott munkálkodó versenyszellem krónikája. A nem túl távoli jövőben játszódó történet főhőse egy fiú, aki az őt körülvevő nyomorból a virtuális valóságba menekül. Ebben a milliók képzelete által működtetett világban élete lehetősége vár rá, a nagy lehetőségek azonban soha nem veszélytelenek. A kalandnak ígérkező kihívásból hamar valódi élet-halál harc lesz, ahol senki nem az, akinek mutatja magát.

A játékról

A nyereményjáték időtartama: 2018. március 7-22.
Aki a nyereményjáték időtartama alatt megrendeli és megvásárolja a Ready Player One című könyvet, automatikusan részt vesz sorsolásunkon.
A sorsolás ideje és helye: 2018. március 23-án az Agave Kiadó székházában. A szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük, és nevüket oldalunkon is közzétesszük.

A vetítés időpontja: 2018. március 28., 20 óra
A vetítés helyszíne: Budapest XI. ker., Cinema City Allee, 3-as terem

Nyereményjáték szabályzat