Mi alapján választasz könyvet?
Általában ajánlások alapján választom ki őket vagy elolvasom a tartalmát. Persze előfordult, hogy annyira gyönyörű volt egy könyv borítója, hogy el kellett olvasnom.
Miért szeretsz olvasni?
Az olvasás számomra a legnagyobb kikapcsolódás, kizökkent a világomból és képes vagyok általa egy egészen másba kerülni.
Hány könyvet számlál otthoni könyvespolcod?
Rengeteg könyvem van már. A nagymamám lakásában is nyitottam egy polcot, mert nem fértünk tőle.
3 799 Ft helyett
3 609 Ft
5 %

Elveszett lelkek otthona

Rendkívül felkavaró igaz történet az 1950-es évek Kanadájából. Egy leányanya, aki kénytelen elhagyni elsőszülött gyermekét a szülői nyomás miatt, az árvaházat pedig, ahová a kicsi kerül, elmegyógyintézetté nyilvánítják. A kis Elodie élet igazi pokollá változik. A gonoszság, a rettegés és a bántalmazás kéz a kézben jár a kis árvák mindennapjaiban. Végül anya és lánya egymásra talál, de vajon új életet tud kezdeni egy ennyire sebzett lélek? Sajnos nem minden gyermek története végződik így, sokan lelték halálukat azon a helyen, ahol a remény sosem járt. Nem lehet könnyek nélkül végigolvasni.

4 999 Ft helyett
4 749 Ft
5 %

Tövismadarak

Biztos sokaknak ismerős Colleen McCullough Tövismadara, hiszen ez egy igazi klasszikus, vadonatúj köntösben. Családregény történelemmel egybefonva. Generációkon átívelő szerelemről, családi kapcsolatokról, hitről és nem utolsó sorban az élet viszontagságairól szól. Számomra letehetetlen volt.

3 999 Ft helyett
3 799 Ft
5 %

Cameron Post rossz nevelése

Cameron, a szigorú keresztény neveltetésben részesült fiatal lány története komoly napirendi pont a mai világban. Ki döntheti el, hogy kit szeressünk, hogyan szeressünk? Mi az, ami „egészségesnek” számít, mi az, ami „bűnnek” akár az emberek, akár Isten szemében? A könyv az elfogadásról szól, és arról, hogy az élet nem mindig fekete-fehér.

4 299 Ft helyett
4 084 Ft
5 %

A jó anya

Amikor a kezembe került ez a könyv, a címe fogott meg igazán. Mi, anyák, nap mint nap feltesszük magunknak ezt a kérdést: vajon jó anyák vagyunk? Mindent jól csinálunk? A választ a gyermekeink adják meg, tükröt tartanak elénk. Mikor elkezdtem olvasni, nem gondoltam, hogy egy ennyire nehéz és tragikus történet vár rám. Egy anyának azzal kell szembesülnie, amitől minden szülő a világon a legjobban retteg: halálos betegséggel diagnosztizálják a gyermekét. Egy „jó anya” vajon képes teljesíteni lánya utolsó kívánságát a végtelennek tűnő fizikai szenvedés után? Miközben tudja: ezzel örökre elveszíti őt, viszont megmentheti a pokoli szenvedéstől. Bárcsak egyetlen gyermeknek és szülőnek sem kéne ilyet átélni, de az élet sokszor nagyon kegyetlen. Tipikus sírós könyv.

3 490 Ft helyett
3 315 Ft
5 %

Csodálatos fiú

David Sheff őszintén és kendőzetlenül mesél fia ádáz harcáról a legkeményebb drogok ellen. Reményvesztettség, harag, hit és szeretet mély érzései jelennek meg ebben az élettörténetben. Tökéletes kiegészítés a kamasz gyerekeknek szóló drogprevencióhoz, illetve reményt adhat azoknak, akik hasonló problémával küzdenek.

3 299 Ft helyett
3 134 Ft
5 %

Gun Love

Egy megrendítő történet egy kamasz anya és gyermeke életéről. A könyvből árad az anya-lánya kapcsolat mélysége. A rég dédelgetett álmokat az álarc mögé bújt gonosz darabokra törheti. A magára maradt gyermek élete egycsapásra megváltozhat. Az író bemutatja az élet múlandóságát, és hogy elég egy perc, egy pillanat és az életünk a feje tetejére állhat. Legfőbb mondanivalója: szeressük a gyermekeinket, minden gyermeket, azokat is, akiket már nem ölelhet szüleik védelmező szeretete.

Ismerd meg Opauszki-Korom Dóra többi kedvenc könyvét is (9)