Mi alapján választasz könyvet?
Szeretem téma alapján kiválasztani a könyvet, de a megérzésemre is hallgatok.
Mi volt életed első olvasmánya?
Az első könyvemre már nem emlékszem, de a nagy kedvencem Csipike az óriás törpe volt.
2 499 Ft helyett
2 374 Ft
5 %

Az alibi

Aki szereti a rejtélyt, a titokzatosságot és az izgalmakat, ezeket mind megtalálja ebben a könyvben. Egy fiatal kutató szemszögéből megismerhetjük egy nagy család életét és a háttérben zajló fondorlatos eseményeit. Vajon ki ölhette meg Mrs. Argyle-t? Nem egyszerű kitalálni, de pont ez a kíváncsiság az, ami végigköveti a kötetet az elejétől a végéig. Engem nagyon megfogott és addig nem eresztett, míg ki nem olvastam.

4 990 Ft helyett
4 740 Ft
5 %

Kertészkedés 1 négyzetméteren

A kertészkedés az életem része. Mindig is érdekelt, hogy kis területen milyen növényeket lehetne ültetni egymás mellé, minél több helyet kihasználva. Ez a könyv segítséget tud nyújtani ebben.

2 499 Ft helyett
2 374 Ft
5 %

Halál a Níluson

Nagyon szeretem Agatha Christie regényeit, mivel folyamatosan élénk figyelmet, kíváncsiságot, gondolkodást kívánnak meg az olvasótól. Ebben a regényben is rengeteg titok lappang. Sok gyanúsított jelenik meg a regényben, és persze áldozata sem csak egy van az események sorozatának. Mire eljutunk a könyv végére, a szálak lassan kiegyenesednek, és nyilvánvalóvá válik, mi is történt valójában. Ha szereti a rejtélyeket, ez a könyv éppen önre vár!

Ismerd meg Németh Andrea Gabriella többi kedvenc könyvét is (10)