Válogasson kollégáink kedvencei közül!

Jordáki Gábor

eladó

Daniel - Üdv újra itthon, édesem!

Az írónő mindössze 23 éves és olyan mélységekbe megy bele, olyan családi drámát mutat be nekünk egy thrillerbe ágyazva, ami lenyűgöző és borzalmasan megrázó is egyben. Érdemes odafigyelni rá, kevés az ilyen iromány jelenleg a könyvpiacon.

3 799 Ft
2 659 Ft
30 %

A negyedik nap - Készen állsz egy hajóútra a pokolba?

Aki olvasta a szerző Hármak címmel megjelent első könyvét, annak azért ajánlom, aki pedig nem, annak azért, hogy borzongjon bele ebbe a különleges és elgondolkodtató kirándulásba. Több eseményszál kapcsolódik össze a kötetben, végig feszültségben és kétségek közt tartva az olvasót.

4 490 Ft
4 266 Ft
5 %

Lesz ez még így se

A stílus hasonló, mint a világsikerű Az ember akit Ovenak hívnak esetében, azzal a különbséggel, hogy itt egy idősek otthona a fő helyszín, és az ott lakó emberek, illetve dolgozók, látogatók vannak a középpontban. A főszereplő szórakoztató, a napló , ami napról napra mutatja be Hendrik egy évét, érdekes és elgondolkoztató. Olvasmányos az egész.

3 599 Ft
3 419 Ft
5 %

Emlékmás - Életem hihetetlenül igaz története

Az egyik kedvenc könyvem Arnold Schwarzenegger Emlékmás című könyve. Mindig tiszteltem és szerettem a színészt, később Kalifornia kormányzóját. A könyv tele van motivációval, képekkel, kulisszatitkokkal.

4 990 Ft
4 741 Ft
5 %

Ismerd meg Jordáki Gábor többi kedvenc könyvét is (10)