Miért szeretsz olvasni?
Kikapcsol, megnyugtat, elvisz egy más világba, amit csak a saját képzeletem szerint formálhatok a szereplőkkel és a történettel együtt.
Volt olyan könyv, amit többször elolvastál?
A füves könyveket többször el szoktam olvasni. Vagy a versesköteteket.
Mi volt az a könyv, ami eddig a legnagyobb hatással volt rád?
A Viskó. Hatalmas élmény volt, magával ragadott. Ahogy az Igazából mennyország is.

Lesz ez még így se

A stílus hasonló, mint a világsikerű Az ember akit Ovenak hívnak esetében, azzal a különbséggel, hogy itt egy idősek otthona a fő helyszín, és az ott lakó emberek, illetve dolgozók, látogatók vannak a középpontban. A főszereplő szórakoztató, a napló , ami napról napra mutatja be Hendrik egy évét, érdekes és elgondolkoztató. Olvasmányos az egész.

3 599 Ft
3 419 Ft
5 %

A hazavezető út minden reggel egyre hosszabb

Könnyed, üde alkotás ez, tele érzelmekkel, szeretettel és egy csipetnyi szerelemmel. Engem megmosolyogtatott és elgondolkodtatott olvasása közben. Aki kicsit bele szeretne nézni a saját lelki világába, vagy úgy érzi, elszámolni valója van önmagával, esetleg rossz a kapcsolata valamelyik közeli családtagjával, annak bátran ajánlom e könyv elolvasását. Az ember megnyugtatást érez a végén.

2 690 Ft
2 555 Ft
5 %

Daniel - Üdv újra itthon, édesem!

Az írónő mindössze 23 éves és olyan mélységekbe megy bele, olyan családi drámát mutat be nekünk egy thrillerbe ágyazva, ami lenyűgöző és borzalmasan megrázó is egyben. Érdemes odafigyelni rá, kevés az ilyen iromány jelenleg a könyvpiacon.

3 799 Ft
3 609 Ft
5 %

A negyedik nap - Készen állsz egy hajóútra a pokolba?

Aki olvasta a szerző Hármak címmel megjelent első könyvét, annak azért ajánlom, aki pedig nem, annak azért, hogy borzongjon bele ebbe a különleges és elgondolkodtató kirándulásba. Több eseményszál kapcsolódik össze a kötetben, végig feszültségben és kétségek közt tartva az olvasót.

4 490 Ft
4 265 Ft
5 %

Emlékmás - Életem hihetetlenül igaz története

Az egyik kedvenc könyvem Arnold Schwarzenegger Emlékmás című könyve. Mindig tiszteltem és szerettem a színészt, később Kalifornia kormányzóját. A könyv tele van motivációval, képekkel, kulisszatitkokkal.

4 990 Ft
4 740 Ft
5 %

Ismerd meg Jordáki Gábor többi kedvenc könyvét is (10)