Van-e olyan könyv, amit kifejezetten a borítója miatt olvastál el?
Persze, Stephanie Garber - Caraval című könyvét. Azóta is epekedve várom a második kötetet!
Miért szeretsz olvasni?
Mert lehet, hogy az olvasás magányos, mégis megnyit a világ felé. Gondolatébresztő, agytágító (a szó legjobb értelmében), és mindig ott van veled, bármi van. Az olvasás élményét senki és semmi nem veheti el az embertől soha.
Hagyományos könyv vagy e-könyv? Miért?
Természetesen hagyományos.Imádom a könyvek illatát, a lapok dörzsölt hangját lapozás közben, imádom a könyvjelzőimet, amit mindig gondosan kiválasztok az következő olvasmányomhoz. Szeretem, hogy amikor tömegközlekedésen látják, hogy olvasok, megtudják nézni, hogy mit olvasok, lehet megjegyzik és lehet utánanéznek és lehet, hogy később el is olvassák. (Ez egy kicsit olyan szakmai ártalom, nem?)
2 999 Ft helyett
2 849 Ft
5 %

The One - A tökéletes pár

Vajon van bennünk egy kód, ami egy és ugyanaz a világon egy másik emberével? Létezik az igaz szerelem, vagy csak a tudatalattink játéka az egész? Aki egy szerelemről szóló nem romantikus könyvet szeretne olvasni, annak erősen ajánlott. Történet alapja, hogy adott az igazink a DNS-ünk alapján, ezt mindenki maga dönti el, hogy ezt a szolgáltatást igénybe veszi vagy sem. Sokan így tesztelik, hogy igaz-e a szerelmük és van, aki csak tudni akarja, hogy képes-e érezni bármit is egy másik ember iránt. Izgalmas karakterek, valódi fordulatok. Egyetlen kérdés: Mennyit ér a szerelem?

3 600 Ft helyett
2 520 Ft
30 %

Eleanor Oliphant köszöni, jól van

Eleanor korunk csúnya Bettyje. Csak sokkal viccesebb. Teljesen átlagos életet él, irodai munkája van, spórol, nem sminkel, nem figyel a divatra, anyukájával hetente egyszer telefonál. Néha vodkázik. De nincsen szüksége senkire, ő tökéletesen megvan egyedül. Aztán egy nap mégis rátalál a Nagy Ő-re, mi pedig végigkísérhetjük, ahogy felfedezi, milyen az első szerelmi rajongás és milyen különös humora van az életnek. Ajánlom azoknak, akik szeretnek hangosan felnevetni olvasás közben és szeretik azt, amikor egy szereplő az oldalak előrehaladtával felnő a szemük láttára.

3 490 Ft helyett
3 315 Ft
5 %

Törékeny

Jodi Picoult tavaly óta kedvenc szerzőmmé vált, mégpedig azért, mert úgy bele tud mászni az ember lelkébe, mint senki más. Ez a könyve egy csonttörékeny kislány és édesanyja története. De Picoult-nál sosem ilyen egyszerű. Nemcsak a betegséget ismerjük meg, hanem a barátság, család és a bizalom törékenységét is. Sosem tudhatjuk, mi a helyes döntés és a szerzőnő ebben a kötetében is arra hívja fel a figyelmünket, hogy nem szabad ítélkeznünk. Figyelem! Sírós könyv!

Ismerd meg Halász Száva többi kedvenc könyvét is (9)