Hagyományos könyv vagy e-könyv? Miért?
Hagyomásnyos, volt e-könyv olvasóm, de nem tudtam magam rászánni, hogy használjam. Sokáig porosodott a fiókban, majd elajándékoztam.
Befolyásol a könyv borítója és/vagy címe, hogy elolvasod-e az adott könyvet?
A címe inkább.
3 699 Ft helyett
3 514 Ft
5 %

J.R.R. Tolkien meséi

Nagyon szeretem Tolkien világát. Ebben a könyvben négy történet kerül bemutatásra, gyönyörű illusztrációkkal. Középfölde szerelmeseinek ez a könyv is kötelező darab.

3 900 Ft helyett
3 705 Ft
5 %

Szeretettel sebezve

Milyen hatásai lehetnek, ha egy szülő túl ragaszkodó, féltő laza, vagy csak belekényszeríti gyerekét az idejekorán felelősségvállalásra? Nagy valószínűséggel ugyanazokat a hibákat követed el saját gyerekeddel, mint amiket veled történték gyerekkorodban, sőt a tipikus viselkedésszokások egész generációkon végig mehetnek. Ez a könyv ezekre a problémákra világít rá és nyújt segítséget szülőknek és leendő szülőknek. Érdekes és tanulságos olvasmány!

4 975 Ft helyett
4 726 Ft
5 %

4% univerzum - Sötét anyag, sötét energia - versenyfutás a világegyetem felfedezéséért

Mindig is érdekeltek a csillagászattal, az univerzummal kapcsolatos kérdések. Pár éve bukkantam rá a sötét anyag témájára, sok érdekes könyvet olvastam róla. Ez a könyv sem kivétel, nagyon jól körbejárja a témakört. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akit érdekel a világegyetem egyik legnagyobb rejtélye, a sötét anyag, vagy sötét energia.

5 495 Ft helyett
5 220 Ft
5 %

Az idő gyermekei

Egy videoblogger ajánlása miatt kezdtem el olvasni ezt a könyvet. Nagyon szeretem a sci-fi témákat, részben ezért is fogott meg, de ilyen ilyen megközelítéssel még nem találkoztam. A távoli jövőben járunk a föld elpusztult, az emberiségnek nem volt más választása mint, hogy elhagyja a Földet. Fogtak egy távoli jelzést, ami kiderült egy élhető bolygó közeléből jött. Viszont mégsem ilyen rózsás ott a helyzet. A múltban történt katasztrófának köszönhetően, amit természetesen az emberek miatt történt. Van élet ezen a bolygón, értelmes élet, a legmerészebb álmaikban sem gondolták, hogy milyen fajból alakult ki. Ami nem mint a pókok.

5 490 Ft helyett
5 215 Ft
5 %

Az életmódkönyv

Sajnos mára népbetegségnek számít a túlsúly, a cukorbetegség és az egyéb kapcsolódó rendellenességek. Úgy érzem, egyre jobban oda kell figyelnünk az egészséges étkezésre, hogy elkerüljük a nemkívánatos betegségeket, már amennyire ez lehetséges. Ebben ez a receptkönyv sokat segíthet. De ne feledjük, hogy rendszeres mozgással is sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért, ha pedig emellett még megfelelően is étkezünk, a siker garantált.

5 490 Ft helyett
5 215 Ft
5 %

A varázslat

Érdekel a téma. A sorozat többi része is érdekes.

Ismerd meg Gecse József többi kedvenc könyvét is (10)


ChatBot