Wim Hof

A Wim Hof- módszer

jaffa kiadó és kereskedelmi kft.  | 2022  | MAGYAR nyelvű

,,Ez a módszer nagyon egyszerű, nagyon könnyen elérhető, és a tudomány is alátámasztja. Bárki alkalmazhatja, és nem kapcsolódik hozzá dogma, csak elfogadás. Csak szabadság." Wim Hof
Modern életformánk mind több kényelemmel vesz körül minket, de melyikünknek ne támadt volna olykor az az érzése, hogy közben elveszítettünk valami alapvetően fontosat? Wim Hof is így érezte, ezért alkotta meg a módszerét, amelynek segítségével visszatalálhatunk az emberi örökségünk részét alkotó alkalmazkodóképességhez, energikussághoz és spirituális kötődéshez. A Jégemberként is ismert dán atlétának, aki rendkívüli hidegtűrésével többször bekerült már a Guinness Rekordok Könyvébe, mély meggyőződése, hogy valamennyien képesek vagyunk ugyanolyan extrém teljesítményre, mint ő. Ehhez nyújt útmutatást ez a könyv, részletesen bemutatva a légzőgyakorlatok, hidegterápiás eljárások és elkötelezettség kombinációjából álló módszert. Wim célja, hogy olyan, tudományos kutatásokkal is igazolt eszközt adjon a kezünkbe, amellyel átvehetjük az irányítást a testünk fölött.
Wim a könyvében a maga szenvedélyes stílusával ismerteti meg velünk a módszerét, amelynek a részei a következők:
o Légzés - Egyedi légzőgyakorlatai megváltoztatják a tested kémiáját, energiával töltenek fel, és segítik a koncentrációt.
o Hideg - A hidegtűrés ellenőrzött, fokozatos fejlesztése javítja szív- és érrendszered egészségét, felébreszti a tested még kiaknázatlan erőit.
o Szemlélet - Fokozza az akaraterődet, a belső világosságot, a tudatos érzékelést, és az élet csodája fölött érzett örömet.
o Tudomány - Bemutatja, az egymást követő kísérletek során a módszer gyakorlói hogyan definiálták újra azt, mi lehetséges orvosilag.
o Egészség - A módszert alkalmazó hétköznapi emberek elmesélik történeteiket arról, hogyan győzték le a betegségeket és krónikus egészségi problémáikat.
o Teljesítmény - Megtanulhatod, hogyan növelheted az állóképességedet, rövidítheted le a regeneráció időtartamát, és fejlesztheted a mentális képességeidet.
o Wim története - Megismerheted Wim inspiráló, felfedezéseken, tragédiákon és győzelmeken át vezető személyes útját.
o Spirituális ébredés - Átélheted, a légzés, a hideg és a megfelelő gondolkodásmód miként juttathat el a valódi természeted mélységeihez.

,,A Wim Hof-módszerről sokan hallottak már, és sokan úgy vélik, ismerik is. Ám ahhoz, hogy valóban követni tudd a programot, érdemes a forrásig eljutni, ez a forrás pedig természetesen maga Wim Hof és ez a könyv." - Lakatos Péter életmódszakértő, edző, fekete öves Carlson Gracie Jiu Jitsu gyakorló
WIM HOF, a rendkívüli állóképességéről és hidegtűrésről híres Jégember több világcsúcsot is tart: megmászta a Kilimandzsárót rövidnadrágban és cipőben, mezítláb futott maratont az Északi-sarkkörön túl, és 112 percet állt egy jéggel megtöltött tartályban. Ma már milliók által követett módszerének egészségre gyakorolt előnyös hatásait számos egyetemi kutatás igazolta. További információ: www.wimhofmethod.com.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 4 000 Ft

A termék megvásárlásával

400 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó jaffa kiadó és kereskedelmi kft.
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2763038 / 8148183

Vásárlói értékelések, vélemények

(5 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 4 000 Ft

A termék megvásárlásával

400 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén