Vanessa Kimbell

Kovásziskola 2. - Hogyan teszi a sütés boldoggá a mikrobáinkat, egészségessé az emésztésünket és kiegyensúlyozottá a hangulatunkat

csipet kiadó  | 2020  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  192 oldal

"Lehetetlen ezt a könyvet úgy olvasni, hogy ne akarjunk azonnal a konyhába szaladni."
Nigella Lawson

A Kovásziskola nagy sikerű első részéből már tudjuk, hogyan lesz a kenyér egészségesebb és könnyebben emészthető a kovásznak köszönhetően. Ebben a második részben Vanessa Kimbell édes recepteken keresztül mutatja be azt a szemléletet és tudást, ami újabb évek kutatómunkájának az eredménye. Egyszerre szakácskönyv, mert fantasztikus, úttörőnek számító kovászos receptek vannak benne (briós, csiga, leveles tészta, fánk, keksz, pite, tészta, torta, sütemény), és elgondolkodtató olvasmány, amit sokáig fogunk forgatni, és ami praktikus tanácsokat ad ahhoz, miként tudunk az egészségünk és a jókedvünk érdekében sütni, fermentálni. Az biztos, hogy aki ezt a könyvet elolvassa, a receptjeit kipróbálja, többé nem fog úgy sütni, mint előtte.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 6 000 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 700 Ft

A termék megvásárlásával

570 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó csipet kiadó
Kiadás éve2020
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:192
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly872 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓK
FordítóKereki Noémi
IllusztrátorNassima Rothacker
ISBN9786155767067
Árukód2744237 / 1196911

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 6 000 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 700 Ft

A termék megvásárlásával

570 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat