Nemtelen nemesek

A sokak által régóta hiányolt regény második, jelentősen átdolgozott és bővített kiadása. Ladányfi Bene, a léhűtő nemesivadék fogadóról fogadóra sodródik az Anjou királyok Magyarországán. Becsületes, ám unalmas vagy fárasztó munka helyett kártyával szerzi meg a napi betevőt. Kedveli a könnyű életet, ágyába csábítja a lányokat, és délig alszik, ha... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 040 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kota Jolán
Amolyan igazi, macsó történelmi kalandregény a középkorból, ahol a hősök esendőek, furfangosak, humorosak és nagyon emberik. Figyelem! Tömegközlekedési eszközön csak módjával olvasni - de inkább tilos is. Nagyon zavarni fogod utastársaidat térdcsapkodással, nyerítéssel. (komolyan)
Vadas Lajosné
Emlékeztek még a Nemtelen nemesek első kiadására? Feltételezem igen, micsoda ostoba kérdés is ez. Nehéz nem emlékezni egy olyan könyvre, melyet egy oly fantasztikus szerző írt, akit mára már talán senkinek se kell bemutatni, igen ő Urbánszki László. Aki 2011-ben kezdte csendes, majd egyre hangosabb hódítását a magyar könyvpiacon. Páratlan humorával és fantasztikus elbeszélő képességével mindent és mindenkit meghódított, korosztálytól, nemtől, műfajtól függetlenül. Mondhatni valóságos hurrikánként söpört végig a befogadó érzékszervein és váltotta ki rajongását, az akciót, kedvelőinek. Ez a második kiadás (átdolgozott és bővített formájában) sodró lendületével és széles vigyorral nyugtázott, kvázi költőien brutális harcjeleneteivel csábított el bennünket, melyek végigolvasása után valahogy bármely western kismiskának tűnik. A könyv indulásától számítva nincsen sok felkészülési időnk kalandból kalandba csöppenünk, és végig sírva nevetünk. Újabb remekmű! Gratulálok Lászlónak, lassan külön könyvespolcot kell vásároljak a könyveinek! Imádom:)
Sándor László
Véleményeztem a hozzászólásoknál, de legyen, bemásolom ide is. Első olvasásom a szerzőtől, de messze nem utolsó! Izgalmas, kalandos regény, annyi történelemmel, amennyi éppen kell! A magam részéről unom már a királyokról szóló tanmeséket. Szerintem ugyanolyan rablók voltak, mint a legtöbb mai politikus. Itt nem róluk szól a mese, hanem egy életművészről. Nem gáncsmentes hős, nagyon is életteli figura. Délig heverészik, körültáncolja a nőket, és sokszor ér célba. Kellő mennyiséget verekszik, megmenti az árva Urost és másokat, de nem azért mert hős lovag, hanem mert úgy alakult. Megszerettem a figurákat, remélem lesz folytatása a regénynek. Ja, a vonaton annyit nyerítettem Szalárd csajozásán, hogy hülyének néztek. Kedvem lett volna felolvasni a kalandot. Nem tettem meg, de nagyon csábultam! :)Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot