Easy - Egyszeregy

Egy ismeretlen megmentő. Egy nyugtalanító titok. A szerelem nem mindig sima ügy. A fiú figyelte a lányt, de nem ismerte őt. Aztán egy váratlan összecsapás jóvoltából a megmentőjévé vált. Tagadhatatlan vonzerő hatott közöttük. Ám a múlt, amelyen a fiú kemény munkával igyekezett felülkerekedni, és a jövő, amelybe a lány őszinte hitét vetette, azzal... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Tácsi Zsanett
Rettenetesen jól felépített könyv és Lucas szemszögéből nagyon szomorú és megrázó a történet. Imádtam az e-mailjeiket és nagyon szépen kibontakozott közöttük ez a szerelem. Jamie McGuire Gyönyörű Sorscsapás című könyvéhez hasonlóan ennek is az az egyik mondandója, hogy ne ítéljünk a külső alapján, mert a felszín alatt igazán mély értékek lapulnak.
Tóth Melinda
Egyszerűen letehetetlen volt! Minden pillanatát élveztem, remélem az írónőtől, hasonló remek regényeket kapunk még!:)
Fábrik Bella
Amikor megláttam a borítót, és a fülszöveget, gondoltam magamban legalább egy könyvvel kevesebb, amit a várólistámra tehetek. Átutazóban véletlenül a kezembe került, gondoltam beleolvasok egy kicsit, és rá kellett döbbennem, hogy mekkorát tévedtem! Mert ez a könyv számomra lebilincselő volt! Alig tudtam letenni, máris tovább akartam olvasni! Nagyon jó stílusú könyv! A cselekmény jól felépített, kerek egész. A nemi erőszak egy kényes téma, de az írónő jól nyúlt hozzá, tanulságos, de még sem annyira nyomasztó módon! Jó volt, ahogy az önvédelemről is szó volt benne! A főszereplőket nagyon megszerettem, és nekem is kell egy Lucas!! *.* Elképesztően jó könyv! Sokkal több, mint egy egyszerű szerelmi történet, sokkal több van mögötte! Én csak ajánlani tudom, abszolút kedvenc lett! Akit nem fogott volna meg a fülszöveg alapján, az is nyugodtan olvasson bele, nekem bevált! :)
Júlia
Nekem nagyon tetszett ez a könyv!!! Az aranyos szereplőivel együtt és maga a történet is pont kellően alapozta meg azt, hogy egy érdekes és szerelmi történet bontakozzon ki az olvasó előtt. Tanulságos történet! Csak ajánlani tudom, olvassátok el!! Nem fogjátok megbánni!!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3