Gyémántfiú

A világhírű amerikai filmstúdió egy igazi gyémántra bukkan. Úgy is bánnak vele: a széltől is óvják, védik a külvilágtól, de még a szerelemtől is. Miközben Ő, Nick Richards tündöklő csillagként ragyogja be a világot, fénye a boldogság sugaraiként verődik vissza az őt bálványozók arcáról, amerre csak jár. Közvetlen környezete is későn eszmél, hogy a... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Nagy Bianka
A könyv felénél tartok. De már most tudom,hogy egy jó kis könyvel állok szemben. Én személy szerint túl gyorsnak tartom a történéseket.:) Még sohasem olvastam magyar írónőtől könyvet de igazán lenyűgöző ahogyan Kitti ír. :) A Harry Potter és az Alkonyat után azt gondoltam,hogy ezek után a könyvek után más könyv nem fogja lekötni a figyelmem...de lám sikerült. Gratulálok így tovább!!!
Szilágyi Dorka
Hát....nem olyan rossz könyv, mint amilyennek képzeltem, de nem is a legjobb. Ahhoz képest, hogy milyen vastag a könyv, elég kicsi sztori bújik meg benne. Rengeteg szereplőnek tudjuk meg a nevét. Sajnos van köztük olyan, akik egyszeri említést kapnak. De nem tudom, hogy akkor miért kell megemlíteni a nevét? De amúgy összességében nem rossz könyv. És nem fog elpusztulni a világ, vagy belehalni az olvasó abba, hogy elolvassa. A történet amúgy tetszik. Szerintem nem mindennapi. És itt a példa arra, hogy magyar író is tud jó könyveket írni. Most ott büszkélkedik a polcomon a könyv, de egy újraolvasást nem érdemel meg...
Kálazi Viktória
Nekem rettenetesen tetszett és nem azért, mert celebekről és a celeblétről van benne szó. Természetesen az is hangsúlyt kap, de leginkább az élet és a szeretet játszik benne hatalmas szerepet, aminek én személy szerint nagyon örültem. Rettentő kevés könyv van, ami megtud érinteni, vagy amin elpityergem magamat, de ez a könyv minden érzést előhozott belőlem. Biztosan elolvasom majd a további két részt is. :]
Gyulai Istvánné
Szurovecz Kitti nagyot alkotott a Gyémántfiúval. Fantasztikus könyv. Én csak könyv formájában olvastam az interneten csak beleolvastam a történetbe. Az egész könyv magával ragadó és letehetetlen. Meghozta a várt sikert és a 2-ik kiadás is megtörtént. Nem véletlen, hogy az Aranykönyv TOP 10-es listájába bekerült. Türelmetlenül várom a folytatást. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem a Borostyánykönyy is legalább ilyen sikeres lesz.
Szabó Liliána
Ez a legjobb könyv amit olvastam!
Szabó Liliána
Ez a legjobb könyv amit olvastam!
Lex
Szurovecz Kitti ismét nagyot alkotott! Ez a könyve, mely "csupán" egy internetes regényként indult, hatalmas sikert aratott azok körében, akik már a számítógépen ott ragadtak Nick és Heily előtt. Mindenkinek ajánlom, aki eddig azt hitte, hogy a csillogó hollywood tényleg olyan csillogó, és azoknak is, akik egy érdekes, csavarokkal teli romantikus történetet szeretnének olvasni. Kitti izgalmas stílusa mindenkit képes magával ragadni! Téged is!
Mkcs
Szurovecz Kitti Gyémánt Fiú című regénye nem csak arra hívja fel a figyelmet, hogy az emberi önzés és fékezetlen birtoklásvágy hogyan képes tönkretenni olyan örök és tiszta érzéseket , mint a szerelem hanem arra is mekkora áldozatokra van szükség a rombolás következményeinek enyhítésére. Tiszta képet nyújt az igaz barátságról, amikor akkor is fogjuk a másik kezét , ha az feladja, a lejtőn csúszva olyan gyorsan halad, mint egy lavina , mert nem találja a kiutat és mindent megteszünk érte , hogy az értékei megmaradjanak . Bemutatja a lélek gyötrődéseit , amikor viszonzatlan érzésekkel találjuk szembe magunkat. A szülői felelősség kérdése is felmerül és szembe találhatjuk magunkat annak következményeivel ha nem engedjük el gyermekünket a saját útján . Ugyanakkor reményt is nyújt , hogy segítséggel , szeretettel , törődéssel , odafigyeléssel még megmenthető minden és az igazi értékek végül felülkerekednek a mindent felemészteni képes sötét erőkkel szemben.
Piros Csilla
Szurovecz Kitti új regénye, a Gyémántfiú mindenkihez szól. A története egy mai love story. Nick és Heily kapcsolta romantikus, szívbemarkoló és együttérzést vált ki minden olvasóból. Elgondolkodtat, arra késztet, hogy ökölbe szorított kézzel szurkoljunk nekik. Mindemellett érdekes, sok meglepetéssel szolgál és váratlan fordulatokat produkál a két fiatal egymásra találása. A karakterek jól kidolgozottak, ismerősek mindenki számára. Olvasása közben azonosulhatunk mindegyikükkel. Egy pillanatra kiszakadhatunk a hétköznapok monotonitásából. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Pöttyös könyveket, Szurovecz Kitti vagy csak a jó regényeket!
Klausz Margit
Szerintem hihetetlen izgalmas történet a "sztárok" világából. Az egyszerű, hétköznapi emberek csodálják őket, és irigylik is egyben tőlük a pénzt, a csillogást, a hírnevet és a szerelmet! Ebből a történetből kiderül, hogy nem is annyira irigylésre méltó életet élnek, mint azt gondolnánk! Szenvedés, intrika, ármánykodás és rengeteg hazugság veszi körül őket! Nick és Heliy története magával ragadja az embert! Egyszerűen fantasztikus. Számomra a Gyémántfiú egy igazi gyémánt, ami beragyogja a mindennapok szürkeségét! Köszönöm Szurovecz Kitti ezt a csodás könyvet!
Koczka Emese
Mivel már nem tartozom a tinédzser korosztályba, sőt....., életem során számlálhatatlan mennyiségű könyvet olvastam. Szurovecz Kitti története a Gyémántfiúról teljesen magával ragadott. Ahogy a lapokat olvastam, már nem a betűket, hanem a szereplőket, az eseményeket láttam magam előtt, mintha egy film előadás kellős közepén lennék.Úgy éreztem én is a történet része vagyok és ez csodálatos volt.A könyvtáramban méltó helyére kerül!Köszönöm Kitti!
Enethy
Nick és Heily története igazán izgalmas, fordulatokban bővelkedő, romantikát és drámát egyaránt magába foglaló regény. Igazán különlegessé teszi, hogy a történet egy részét hétről-hétre az interneten követhettük nyomon és egy kicsit mi magunk is belefolyhattunk a szereplők életének alakulásába. Eközben lehetőséget kapunk betekinteni egy olyan világba ami nekünk talán mesebelinek tűnik, de annak aki benne van sokszor talán maga a pokol.
Vamberszky Márta
Szurovecz Kitti egy fiatal, lendületes, újságírónő, aki csodásan ír. Könyvében megragadja a lényeget, őszinte, érzelmes és szívből jövő története fényesen tükrözi a fiatal , feltörekvő generáció életét és fényt derít a sztársággal járó életvitel apróbb titkaira! A történetben fordulatos és izgalmas események követik egymást, tehát mindenkinek csak ajánlani tudom a könyvet!
Nicky
Mi szerettél volna lenni kiskorodba? Biztosan sokatoknak volt az a válasza, hogy színész, vagy híres sztár. És belegondoltál, hogy milyen életed lenne? Biztosan. Voltál már valaha igazán szerelmes? Biztosan. Csalódtál már valaha az emberekben? Biztosan. Ez a könyv csodálatos érzelmi szálak mentén mutatja be a sztárság hátulütőjét. Egy kis humor, sok romantika, izgalom és a való élet. Tökéletes ajándék minden alkalomra
Nori
Szurovecz Kitti a weboldalán kezdte el ezt a remek könyvet! Ha elkezded, nem tudod letenni, mert állandóan pörögnek az események. Könnyed esti szórakozás! Csak ajánlani tudom. Jó olvasást:)
Ayman Vivien
Már alig várom, hogy megjelenjen!!! 2010 egyik legjobb regény. Kitti, köszönjük Neked!!!!!
Mary
Én olvastam Kitti oldalán a könyvből egy igen hoszú fejezetet és teljesen lenyűgözött a történet.
Enethy
Nick és Heily története igazán izgalmas, fordulatokban bővelkedő, romantikát és drámát egyaránt magába foglaló regény. Igazán különlegessé teszi, hogy a történet egy részét hétről-hétre az interneten követhettük nyomon és egy kicsit mi magunk is belefolyhattunk a szereplők életének alakulásába. Eközben lehetőséget kapunk betekinteni egy olyan világba ami nekünk talán mesebelinek tűnik, de annak aki benne van sokszor talán maga a pokol.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3