Gyémántfiú 2. - Borostyánkönny

A Gyémántfiú hősei, Heily és Nick, a világhírű színész szerelmespár rengeteget szenvedtek azért, hogy a kapcsolatuk beteljesülhessen. Most csendes boldogságban készülnek életük nagy napjára: az esküvőjükre. Csakhogy mindezt ellehetetleníti a múlt kísértete. A szerelmespároknak általában kilenc hónapja van arra, hogy feldolgozzák egy csoda érkezését.... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VI. kerület Nyugati tér
5 db alatt
5% kedvezmény! Kosárba
2 999 Ft
2 849 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: +284 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szilágyi Dorka
Sokkal, de sokkal jobb, mint az első rész. De még mindig nem az igazi. Egy egyszeri olvasást megérdemelt, de többet nem. A borító nagyon tetszik, meg néhány rész a történetből. De a többi? Inkább hagyjuk.
Kálazi Viktória
Fantasztikus, letehetetlen könyv. Nagyon jó a sztorivonal, a cselekményszál vezetése, a karakterek fejlődése. Nem ismétlődnek a szavak, szépen fel van építve az egész. Kitti stílusa nagyon jó, én imádom és csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a trilógiát. Nagyon várom már a befejező részt. :]
Cinti
FANTASZTIKUS!!! Szurovecz Kitti megint alkotott. Magasra tette a mércét az előző résszel, de tartotta a színvonalat. Engem ismét könnyekig hatott. Egyre csak lapoztam, és lapoztam. Hajtott a kíváncsiság. Nem győztem olvasni. És mikor le kellett tennem a könyvet, az agyam akkor is csak ezen zakatolt. Míg végül az utolsó oldalra nem értem. Ez a rész szintén telis-tele van csavarokkal, fordulatokkal, romantikával. És egy pszichopata őrülttel, aki már megint fenyegeti Nick és Heily boldog életét. Nagyon szeretem Kitti stílusát, és humorát. Meg, hogy mindig meglepi az olvasókat, és mindig olyan eszeveszettül romantikus! Nagyon élethűen ábrázolja a szereplőket. Megszeretteti, vagy éppen megutáltatja velünk őket. Fenomenális!
Dorka
Csodálatos! Szurovecz Kitti ebben a könyvben is gyönyörűen önti szavakba az érzelmeket és fűzi tovább és tovább a történetet. Nagyon várom a trilógia befejező részét is!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30