Szeretetvár - Unokáknak, szülőknek, nagyszülőknek

Mindazoknak, akik gyerekként, szülőként, nagyszülőként sokat tévednek-hibáznak, mégis (mindig) talpra állnak. Mert örömben, bajban, fájdalomban sikerben, kudarcban, feltápászkodásban társuk marad: a szeretet! V. Kulcsár Ildikó pályafutása nyolcadik kötetében a családi viszonyainkról mesél a tőle megszokott iróniával, humorral és szomorkás... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
"...Úgy képzelem a családot, mint az erős várat. Bástyákkal, tornyokkal, színes ablakokkal, vidáman lengedező zászlókkal és ijesztően mély árkokkal, levegőtlen pincékkel, sötét-titkos járatokkal. Utóbbiak nélkül nincs vár, keserű pillanatok nélkül nincsen családi együttlét. Ám, ha a kötőanyag a szeretet, akkor a legkeservesebb pillanatokat is át tudjuk vészelni" - A Szeretetvár V. Kulcsár Ildikó új könyve, unokáknak, szülőknek és nagyszülőknek. A Nők Lapja népszerű szerzője bebarangolta a világot, találkozott királynőkkel, fejedelemasszonyokkal, királyokkal, hogy interjút készítsen életükről. Mégis a hétköznapi emberek érdeklik leginkább. Most megjelent, nyolcadik könyvében szembesít bennünket, olvasókat mindazzal, ami megrengetheti az erős vár falait egy családban, de megoldást is kínál. Mert egy biztos, "családban élni jó". De ennek a várnak a "szépségéért, erősségéért naponta kell megküzdenünk! Ápolni kell kapcsolatainkat, mint a virágjainkat..."

Események

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31