Hamis gyönyör - Egy luxusprostituált vallomásai

Van egy rejtett világ Magyarországon, ahol mindent pénzben mérnek. A rangot, a boldogságot és a szexet is. Egyes divatos partikon a meghívottak félmilliós ruhában érkeznek, de ezer euróért bármikor szívesen megszabadulnak tőle, akár egy percnyi röpke kéjért is. Az ilyen eseményen megjelenő luxusprostituált státusszimbólumnak számít. Nyílt titok, hogy... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 564 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Pintérné Domonkos Melinda
Én semmit nem hallottam erről a könyvről. Sógornőmtől kértem kölcsön, mert érdekelnek az ilyen témákat feszegető sztorik. Érdekes volt, vannak benne nagyon jó és igaz gondolatok.Nagyon igaz: hogy a pénz mennyire meg tudja változtatni az embert, mire nem vagyunk képesek egy sokkal szebb jövő reményében, pláne egy sanyarú gyerekkor után. Örülök hogy elolvastam, most kezdek a második résznek.
nybea
Abban a magazinban amit olvastál, ebből a könyvből volt egy kb. 20 oldalas rész bemásolva, az izgalmas részekkel..
Ungvári Szilvia
Én személy szerint úgy gondolom, hogy egyszer el lehetett olvasni, de azért örülök, hogy nem vettem meg, csak a barátnőm adta kölcsön. Voltak részek, amikor le sem akartam tenni, de voltak benne unalmas dolgok is. A Dubai-os történetet szinte szóról szóra ugyanígy olvastam az egyik magazinban, szóval nem tudom elhiggyem-e, hogy valós történet... A kulisszatitkokat én is hiányoltam!
Panda
Szerintem az egész kitalált történet...nem egy nagy könyv......
iza
nekem nem tetszett a könyv, nagyon jó volt a marketingje, de unalmas és semmi új információ nem volt benne, és még drága is.
sodrak
Hát, szerintem borzasztóan jó könyv. Egyszerűen nem tudtam letenni!!!! Aki szaftos jeleneteket vár, csalódni fog. Egy "leheletnyivel" árnyaltabb a könyv mondanivalója. Sok elgondolkodtató és megfontolandó gondolat fogalmazódott meg bennem Szofi vallomásai alapján. Köszönöm szépen ezt a lehengerlő élményt!!!!
Kardos Éva
Szerintem egy fergetegesen jó könyv. Le sem tudtam tenni, 1 nap alatt végeztem vele. És nagyon sajnáltam, hogy vége. Aki szaftos jeleneteket vár, csalódni fog. Szerintem tanulságos betekintés egy nő lelki világába, és sok, az életbe, párkapcsolatokban is hasznosítható gondolatot rejt. Csak ajánlani tudom!!!
Mama
Egyszer el lehet olvasni, de ahhoz túl drága könyv. Kitalált történetnek tűnik, ami érdekelné az olvasót a témával kapcsolatban azt homály fedi.
Lukács Szilvia
Többet vártam ettől a könyvtől, vagy legalábbis több kulissza titokra lettem volna kíváncsi :)
Lukács Szilvia
Többet vártam ettől a könyvtől, vagy legalábbis több kulissza titokra lettem volna kíváncsi :)
rennie
Gondolom a könyv megírása nem volt valami nagy bravúr, ezt nem véleményezném. Jó volt ez a könyv arra, h megismerjem Szofi élelét. Övé a férfiak figyelme, a nők irigysége, mégis vesztes. Csak a pénzen mért "emberi?" kapcsolatokat ismeri. Magányosnak, szeretethiányosnak éreztem végig. És téved. A házasságban élő nők nem prostituáltak, ezt a fajta kapcsolatot családnak hívják. Elviheti a pasikat egy jó test, az ösztön, de Péter kiábrándulása válasz mindenre. Nem volt boldog vég, és Pretty Woman.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2