Gócpont

A Marson egy légibusz a végzete felé rohan, egy idősödő zsaru menti meg az utasait a pusztulástól... de ez még csak a kezdet. Alex Sverlov horgonykötélbe akadt lábbal tér magához az Indiai-óceán vizén hánykolódva... de ez még csak a kezdet. A Földön egy új birodalom, az Új-Kínai Császárság két korlátozott atomháborúban leigázza Ázsiát... de ez még... bővebben
Utolsó ismert ár:
940 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kovács Olga
Elképeszten izgalmas sci fi, bár nem is tudom, műfajilag nekem közelebb áll az utópisztikus irodalomhoz. Hiszen hogy ez megtörténhet, nem kérdéses. Mert az emberi vágyak, a gyengeség, a befolyásolás, az agresszió, az elköteleződés merevsége, az előítéletek, amik ennek a regénynek az emberi mozgatórugói, elsodortak egy jövőbeli, bár nagyon valóságosnak tűnő világba. És alig vártam, hogy megtudjam, vajon hogy fog megoldódni ez a szövevényes, "összeesküvés elméletes" sztori. A megoldás nem szokványos, az biztos, de pont ettől zseniális! Köszönöm az élményt.
Horvath Henrik
Az érdekes világ, a végig fenntartott feszültség remek estét szerez az olvasónak. Azért csak egy estét, mert úgyis egy ültő helyedben elolvasod, annyira jó!!
Csontos Sándor
Nekem nagyon nagy meglepetés volt a könyv, mivel nem a scifi műfaj a kedvencem, ennek ellenére ez a könyv, az első sorától az utolsóig lekötött.Nagyon jó a történet, pörög a cselekmény, mindamellett rengeteg tudásanyaggal van megspékelve. Nálam a könyv elérte, a "letehetetlen" olvasnivaló minősítést. Úgy hogy nálam a minőségi és olvasható könyv kategória egyenlő lett, Stephen Paul Thomassal.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31