Breaking Dawn - Hajnalhasadás - Keménytábla

Ha az készül megölni téged, akit szeretsz, nincs választási lehetőséged. Hogy is menekülhetnél el, hogyan is küzdhetnél az életedért, amikor ezzel fájdalmat okoznál ennek a szeretett személynek? Ha nem maradt más, csak az életed, amit neki adhatsz, hogyan is tagadhatnád ezt meg tőle? Ha igazán szereted? Amikor Bella Swan ráébred, hogy... bővebben
Utolsó ismert ár:
5 699 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szőllősi Zsoltné
Esküszöm, hogy ennél jobb könyvsorozat nem létezik a világon. Minden egyes szója értékesebb volt egy igazgyöngynél. Amikor leültem olvasni, anya, a barátaim, a rokonaim mind ott voltak a nyomomba. Egyfojtába azon veszekedtek, hogy ki olvassa ki utánam a könyvet. Egyszerűen nem bírtam letenni, anya amikor én az utolsó mondatot olvastam, akkor már tépte ki a kezemből.
Dorka
Nagyon, nagyon szép befejezés! Nagy rajongója vagyok az egész Twilight saga-nak... Amikor izgalmas vagy megható rész volt remegett a könyv a kezemben... Ez a könyv egyszerűen beránt a világába és nem enged el...ahogy az író többi műve is.
B. Nóri (13)
Amikor ahhoz a részhez értem, ahol Bella elbúcsúzik Renesmee-től, elszorult a szívem. Úgy éreztem, életemben először, sírni fogok egy könyvön. Aztán csak olvastam tovább, és csak akkor vettem észre, hogy elsírtam magam, amikor egy könnycsepp hullott a papírra.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot