Simone Beck  |  Julia Child

Mastering the Art of French Cooking - Volume Two

penguin books ltd  | 2011  | ANGOL nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  664 oldal

'Mastering any art is a continuing process...' - In this book Julia Child and Simone Beck help cooks everywhere master the full repertoire of classic French dishes. Their recipes range across soups from the garden and bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours, all accompanied by clear step-bv-step instructions and 458 illustrations.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 987 Ft

A termék megvásárlásával

498 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó penguin books ltd
Kiadás éve2011
NyelvANGOL
Oldalak száma:664
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly460 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR RAJZOKKAL
ISBN9780241956472
Árukód2224499 / 1080364

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 987 Ft

A termék megvásárlásával

498 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!