Ártatlan vér

Ártatlan vér: Philippa Palfrey-t, akit egy jómódú házaspár fogadott örökbe, régóta foglalkoztatja, hogy kik lehetnek vér szerinti szülei. Arról ábrándozik, hogy valójában egy arisztokrata és egy szobalány titkos szerelmének gyümölcse. Amikor betölti a tizennyolcadik életévét, a törvény lehetővé teszi, hogy kiderítse magáról az igazságot. Addig... bővebben
Utolsó ismert ár:
798 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Magasfeszültség

20-80%
Olvasói értékelések
dr Tóth Beáta
A történet egyik szálának kiindulópontja egy biológiai anya szüléskori döntése, amely 18 év múlva visszafordíthatatlan következménnyel jár. Egy törvény, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek megtudja, kik voltak az "igazi" szülei, függetlenül attól, hogy az anya akarja -e. E törvény megváltoztatja Phillippa életét, aki egy idilli családról fantáziált, és elindul megkeresni szüleit. Megdöbben kutatása eredményén. A másik szál hőse Mr.Scale, az apa, akinek lányát egy egy nemi erőszak után megöli az erőszaktevő gyermeksírást nem bíró felesége. Mr.Scale életét a bosszú jelenti, a nő megölése. A nő, aki egyiküknek az anyát, másikuknak a gyilkost jelenti. SCale a nő életét akarja, Phillippa a nő életében akar részt venni. Elkerülhetetlen, hogy találkozzanak. A könyv azonban, több mint lélektani krimi, társadalmi kérdéseket feszeget. Átérezhetjük, milyen kérdések nyomasztják a gyereket, mit érezhetnek az örökbefogadók, ha előkerül a szülő anya. Vajon mennyi mondható el a gyermeknek, és a meg nem osztott ismeretek milyen irányba terelik a gyermek döntését. Hogyan birkózhat meg az örökbefogadott gyerek az örökbefogadás pozitív oldala mellett negatív- róla való lemondás oldalával. Elgondolkodtató regény.

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3