Az igazság odaát van - Pszi-akták - PSZI-AKTÁK

A tanulmánygyűjteményben elsősorban lélektani jellegű írások sorakoznak, de közös jellemzőjük, hogy kívül esnek a pszichológia hagyományos megközelítésein, vagyis nem pszichológiakönyvvel állunk szemben, hanem olyan ezoterikus írásokkal, melyek tematikájuknál fogva számos értelemben a ma elfogadott tudományos világszemlélettel is szembemennek. A pszi... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 277 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
Az író, pszi-kutató, valamint a SZINTÉZIS Szabadegyetem szakmai igazgatója, Paulinyi Tamás olyan könyvet hozott el a téma iránt érdeklődő olvasóközönségnek, melynek tartalma teljes mértékben szemben áll a korunkban elfogadott, tudományos alapokon nyugvó világszemlélettel. A szerző által összegyűjtött spirituális bölcsességek biztos iránymutatással szolgálnak a mai kor emberének a sorsról, az életről és halálról alkotott fogalom meghatározásaikhoz és saját szemléletmódjuk kialakításához. Ezoterikus tanulmánygyűjtemény létünk megértéséhez, életszemléletünk helyes kialakításához, Paulinyi Tamás által vizsgált telepatikus jelenségekkel a tudomány egy másik, különböző paradigmáján keresztül.


Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2