Paul Bocuse

A főzés magasiskolája - Institut Paul Bocuse

geopen könyvkiadó kft.  | 2018  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  718 oldal

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.

250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL
250 fotóval illusztrált technikai eljárás.
70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.
Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
Részletgazdag leírások.
Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.
A KONYHAFŐNÖKÖK MESTERSÉGBELI TUDÁSÁT
BÁRKI ELSAJÁTÍTHATJA!

"A boldogság a konyhában lakozik."
Paul Bocuse
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
18 905 Ft

A termék megvásárlásával

1 890 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó geopen könyvkiadó kft.
Kiadás éve2018
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:718
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly4670 gr
IllusztrációKÉPEKKEL
FordítóKirály Katalin
ISBN9786155724565
Árukód2713751 / 1173982

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
18 905 Ft

A termék megvásárlásával

1 890 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa