Paul Bocuse Intézet

A főzés magasiskolája - 250 séfmódszer bemutatása lépésről lépésre, 1800 fotóval

geopen könyvkiadó kft.  | 2017  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  716 oldal

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.

250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL
250 fotóval illusztrált technikai eljárás.
70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.
Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
Részletgazdag leírások.
Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.
A KONYHAFŐNÖKÖK MESTERSÉGBELI TUDÁSÁT
BÁRKI ELSAJÁTÍTHATJA!

"A boldogság a konyhában lakozik."
Paul Bocuse
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
18 905 Ft

A termék megvásárlásával

1 890 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó geopen könyvkiadó kft.
Kiadás éve2017
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:716
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly4660 gr
Illusztráció1800 FOTÓVAL
ISBN9786155331886
Árukód2708338 / 1170345

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
18 905 Ft

A termék megvásárlásával

1 890 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál