Halálosztók

Mi játszódik le azokban az emberekben, akik élvezettel, válogatás nélkül ölnek férfit, nőt vagy akár gyereket? Mit élt át a tizenegy éves Szita Bence élete utolsó óráiban? Mit mondanak a gyilkosok, az őket felnevelő anyák, a velük együtt élő feleségek, szerelmek? Az Ördögök ügyvédei sorozat új kötete, a HALÁLOSZTÓK tíz fejezetben az utóbbi évek olyan... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Fischer Edit
P. Gál Judit minden könyvét olvastam. A Halálosztókat két nap alatt olvastam ki. Nagyon tetszett a Jozef Rohác interjú. Hihetetlen volt a beszélgetés a gyilkos rendőrrel és a gyilkossági nyomozóval, aki lebuktatta. Talán épp a sok új részlet miatt, amit korábban sehol nem olvastam egy percet sem tudtam aludni miután elolvastam a Szita Bence fejezetet. Hiteles, izgalmas könyv a Halálosztók. Csak erős idegzetűeknek ajánlom!
Éva
Én már nagyon vártam ezt a könyvet. Olvastam P. Gál Judit eddigi Ördögök ügyvédei könyveit - azok is nagyon tetszettek. Ez pedig még azoknál is jobb! Korábban is figyelemmel kísértem a Szita Bence ügyet, a könyvben leírtak azonban újabb részleteket mutatnak be. Csak gratulálni tudok a szerzőnek, hogy ezeket a bűnözőket, ügyvédeiket és rendőröket meg tudta szólaltatni!
László
Remek könyv! Méltó folytatása a korábbi Ördögök ügyvédei könyveknek. Alapos, körültekintő és olyan részleteket tudtam meg a Szita Bence ügyről, vagy a Bándy Kata gyilkosságról, amelyekre nem is számítottam! Elgondolkodtató Gere Ákos, vagy a soproni lőtéren lövöldözők esetei, ugyanakkor megrázó a csepeli kettős gyilkosság története. Kiváló könyv, csak gratulálni tudok a szerzőnek, és remélem, hamarosan újabb kötete jelenik meg!
comenius
Stabilan hozza a Borsban megszokott alacsony színvonalat.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3