Osztrák Alpok - Nem csak hegymászóknak

Horváth-Takács Róbert

A könyvben bemutatott útvonalak többségének minden túrázó bátran nekivárhat, a kötet második felében leírt Klettersteigek teljesítése viszont már alapfokú hegymászó tapasztalatot igényel. Némi merészség, kíváncsiság és kalandvágy - s bárki megízlelheti a hatalmas sziklafalak megismerésének semmihez sem fogható érzését, melyet eddig csak a...
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Vipool Patidar
Egyetértek az előttem szólóval. Zavaró, hogy pl. a Rax vagy a Hohe Wand steigjeit nem egymás után találja az ember a könyvben, és ezért össze-vissza kell lapozgatni. Másik hátrány a könyv mérete. Nem kifejezetten ideális egy ilyen kalauzt ekkora méretben és kemény tábla borítóval készíteni. Mindenképpen exkluzívabb így a megjelenése, de legfeljebb otthon a karosszékben kényelmes lapozgatni. A hátizsákba ritkán kerül be... Sokkal praktikusabb lenne egy ilyen könyv fele ekkora méretben, puha és lehetőleg vízálló műanyag borítóval, amilyenek a Cicerone kiadó kalauzai. Előnye (ami azért nem kicsi érdem), hogy az egyetlen ilyen kiadvány magyar nyelven, így választási lehetőség nincs.
Jusztasz
Legnagyobb előnye hogy magyarul erről a területről talán az egyetlen elérhető könyv. A túrák nehézség szerinti felsorolása nem tetszik, mert ha egy adott területen vagy, akkor sokkal előnyősebb lenne a környék leheetőségeit egymás mellett látni.

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3