Az igazi kötelék

A No.1 blogger regényének várva várt folytatása! Hányszor gondoltad már azt, bárcsak máshogy döntöttél volna? Hányszor szeretted volna elmondani, amit már nem lehet? Hányszor vágytál arra, hogy legyen még egy esélyed... Kloé teljesen összetörve érkezik haza Amerikából. Nem tud megbirkózni a ténnyel, hogy elveszítette Benit. Úgy érzi,... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Judit
Az első könyv után nagyon vártam, mert ott egy-egy oldalamra mindkét főszereplőben ráismertem. A magyar szerzőkkel elég előítélettel állok, de Nóra könyve pozitív csalódás volt, egy igazi pozitív meglepetés. A második könyvet amennyire vártam, annyira féltem is tőle. Féltem, hogy az első remekül sikerült, és a folytatás majd meg sem közelíti, de ha lehet azt mondani felülmúlta az elsőt, mert mélyebb lélegzetvételű lett. Foglalkozik már a maszkok és szerepek mögött meghúzódó lelki dolgokkal is. azt hiszem Kloéval mindenki tud azonosulni, akár fiatal akár idősebb az illető. Én nagyon ajánlom mindenkinek, aki egy jó könyvet szeretne olvasni. Nagyon szeretem Nóra pozitív látásmódját, hogy nem adja fel, képes minden erejével küzdeni és haladni a cél felé, és ez fontos dolog. Tetszik, hogy könyvein át ezt másoknak is megmutatja.


Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot