Sorsról és életről

Az Útravaló sorozat Müller Péter legfontosabb gondolatait gyűjti össze. Ezúttal a páratlanul gazdag és mély életmű sorssal és élettel kapcsolatos esszenciáját tarthatja kezében az olvasó. Csakúgy, mint a "Szeretetről, szerelemről, szeretkezésről", ez a különleges ajándékkönyv is megbízható útitársunk lehet az élet útvesztőiben.
Utolsó ismert ár:
2 564 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Lovasné Csilla
Szeretem Müller Péter írásait, legyen az újságcikk vagy könyv. Szerintem elgondolkodtatóak az ebben a könyvében megfogalmazott bölcs gondolatai, és örök érvényűek minden ember számára.
Lovasné Németh Csilla
Nagyon szeretem Müller Péter írásait, könyveit, szívesen olvasom bölcsességeit. Ez a könyve sok kapaszkodót nyújt a mindennapi élet során, elgondolkodtat.
Czapár Ilona
Én ugyan elfogult vagyok Müller Péter minden könyvével,de mindig a legutóbbi művére esküszöm a legjobban.Sajnos még nekem pont ez a könyve nincs meg de az összes többi talán 1-2 kivétellel meg van.Nos ez az a könyv ami talán a leges legnagyobb segítséget adja a mindennapi embernek.Erőt a holnaphoz,lelkesedést az előttem álló dologhoz,segítséget családomhoz,no és önmagamhoz.Nekem Ő rettentő sokat segít a könyvein keresztül.Bár melyik könyve kerül a kezembe csak csodálni tudom s minden embernek példaként állítanám.Sajnos nem elegen olvassák a könyveit,mert ha még többen olvasnák talán kevesebb lenne a kegyetlen,lelketlen elvetemült ebbe a világban.Én iskolákban kötelező olvasmányként bevezetném.Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2